Yardım red mi yardım

canguller34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
redmi pro
Konular
15
merhabalar red mi pro yeni aldım türkçe sürüm yüklü beta miu 8 android 6 memnunum gayet ama anlamadım bişey mi yapmam lazım illa? böyle kullanamaz mıyım? bi de böyle ağır gibi geldi bana sanki tekliyo klavye indirdim falan çok fazla jafam karıştı. yok bootloader yok fast falan. ben böyle normal aldığım gibi kullanmak istiyorum herkes gibi

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Hocam bu konuda kimse sizi zorlamıyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Memnunsanız bir şey yapmanız gerekmiyor. Birde haddime değil fakat konu başlığını büyük harflerle yazmışsınız. Forum kurallarına göz atmanızı öneririm.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/forum-kurallarimiz.110/

Oyla:

canguller34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
redmi pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu konuda kimse sizi zorlamıyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Memnunsanız bir şey yapmanız gerekmiyor. Birde haddime değil fakat konu başlığını büyük harflerle yazmışsınız. Forum kurallarına göz atmanızı öneririm.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/forum-kurallarimiz.110/
hocam valla kafam allak bullak oldı cevap almak istedim. yani böyle sıkıntı olmaz değil mi,sanki ufak tefek hatalae var gibi mesela kendi orjimal ingilizce romuna dönmek istesem ne yapmalıyım

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Konu başlıklarının Acil Hızlı Yardım vb sözcüklerle açılması ve tamamının büyük olması forum kuralları gereği yasaktır. Lütfen düzenleyiniz!

Oyla:

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Dostum rom root islerinden anlamiyorsaniz hic bulasmayin oyle kullanin derim klavye olarak google klavye bence en ideali yada marketten herhangi bi klavye indirebilirsiniz

Oyla:

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
hocam valla kafam allak bullak oldı cevap almak istedim. yani böyle sıkıntı olmaz değil mi,sanki ufak tefek hatalae var gibi mesela kendi orjimal ingilizce romuna dönmek istesem ne yapmalıyım
Hocam forumda romlar ile ilgili konular mevcut. Herhangi bir sorun olduğunda yardım bölümünden konu açarak yardım isteyebilirsiniz. İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt