Yardım Red Mi Pro mu Mi4 mü

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Lütfen bu iki cihazdan birini alacam önceliğim kamera ve stabilite çok oyun oynayan biri değilim facebook whatsap instagram snapchat ve fotğraf çekimi bu kadar bu iki cihzdan hangisini önerirsiniz Mi5 söylemeyin Mi5 kullanmak istemiyorum o yüzden bu konuda değerli fikirlerinizi bekliyorum özellikle bu iki cihazı kullanmış olup fikir saibi olan arkadaşlar beyan ederse daha makbule geçer herkese iyi forumlar dilerim selamlar saygılar

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
başarılı mi4 kamera daha mı iyi ön kamera bana mı öyle geldi yoksa resimlerden dolayı mı
ikisinide kullanan biri olarak konuşuyorum.kamera mi4 bi tık daha iyi ama diğer özelliklerde redmi pro tartışılmaz daha iyi.karar senin

Oyla:

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Tam Türkçe ROM yükleyebilirsiniz. Xiaomi.eu ROM'larından birini kurdum mu tamamdır. :)
tamamdır ama redmi pro nun orjinal türkçe romu yok.orjinal rom kullanmak isteyip romdan anlamayanlar için sıkıntı.(benim gibi)

Son düzenleme:
Oyla:

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Tam Türkçe ROM yükleyebilirsiniz. Xiaomi.eu ROM'larından birini kurdum mu tamamdır. :)
bu çinlileri anlamak çok zor.orjinal rom türkçesi henüz çıkmadı.benim gibi orjinal türkçe rom isteyenlerin yapabilecekleri tek şey dua ve sabırla çıkmasını beklemek.(duyumlarıma göre yakında çıkacakmış)

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
Hayda siz redmi pro mu kullanıyorsunuz peki birde Şimdi Redmi Pro alsam Türkçe olmayacak mı kafa tam gitti yemin ediyorum :)

Oyla:

Laqqer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Laqqer
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Tekniker
Konular
5
Hayda siz redmi pro mu kullanıyorsunuz peki birde Şimdi Redmi Pro alsam Türkçe olmayacak mı kafa tam gitti yemin ediyorum :)

Cihazı Türkçe kullanabilirsiniz ve Cuma günleri güncelleme geliyor Fakat Twrp üzerinden yüklemeyi yapmanız lazım..
Şuan ki kullandığım sürüm 6.12.22 ve Şu an itibari ile baktım 6.12.29 gelmiş (Perşembe olmasına rağmen) ve hemen indiriyorum. Boyutu 841Mb
Buda link;

"xiaomi.eu_multi_HMPro_6.12.29_v8-6.0.zip" Redmi Pro için bunu indirmen lazım..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-12-29-16-27-36-446_com.android.settings.png
    Screenshot_2016-12-29-16-27-36-446_com.android.settings.png
    130,6 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
Cihazı Türkçe kullanabilirsiniz ve Cuma günleri güncelleme geliyor Fakat Twrp üzerinden yüklemeyi yapmanız lazım..
Şuan ki kullandığım sürüm 6.12.22 ve Şu an itibari ile baktım 6.12.29 gelmiş (Perşembe olmasına rağmen) ve hemen indiriyorum. Boyutu 841Mb
Buda link;

"xiaomi.eu_multi_HMPro_6.12.29_v8-6.0.zip" Redmi Pro için bunu indirmen lazım..
ben şimdi bu cihazı alsam ben rom işlerinden anlamıyorum burdan ücret karşılığı teknik destek alcam diyelim ki yaptılar onlarda bu senin vverdiğin link gibi daha sonra diyelim güncelleme geldi örneğin 6.12.39 geldi sallaıyorum benim bunu ellemi yapmam gerekiyor otomatik alacak mı

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
ben şimdi bu cihazı alsam ben rom işlerinden anlamıyorum burdan ücret karşılığı teknik destek alcam diyelim ki yaptılar onlarda bu senin vverdiğin link gibi daha sonra diyelim güncelleme geldi örneğin 6.12.39 geldi sallaıyorum benim bunu ellemi yapmam gerekiyor otomatik alacak mı
eğer hep elle manuel güncelleme yapacaksam bu cihazı almaktan vazgeçmem gerekecek çünkü ben anlamıyorum hocam kurcalamak bozmakta istemem o yüzden yani

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
eğer hep elle manuel güncelleme yapacaksam bu cihazı almaktan vazgeçmem gerekecek çünkü ben anlamıyorum hocam kurcalamak bozmakta istemem o yüzden yani

Evet hocam hep elle güncelleme yapmanız gerekir. Bence siz global romu olan cihazlara yönelin :)

Oyla:
Üst Alt