Yardım Red Mi Pro mu Mi4 mü

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Lütfen bu iki cihazdan birini alacam önceliğim kamera ve stabilite çok oyun oynayan biri değilim facebook whatsap instagram snapchat ve fotğraf çekimi bu kadar bu iki cihzdan hangisini önerirsiniz Mi5 söylemeyin Mi5 kullanmak istemiyorum o yüzden bu konuda değerli fikirlerinizi bekliyorum özellikle bu iki cihazı kullanmış olup fikir saibi olan arkadaşlar beyan ederse daha makbule geçer herkese iyi forumlar dilerim selamlar saygılar

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :) rica ediyorum

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
Kullanan ve yorum yapmak isteyen yok mu ya :) ilginç nasıl bilgi alacaz ama :/

Oyla:

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Merhaba.ben daha önce mi 4 kullandım.başta çok soru işaretleri vardı kafamda.alsam mı almasam mı.sıkıntı çıkar mı gibisinden.fakat kullanınca gördüm ki samsung gerçekten kaplumbağaymış mi nin yanında.benim için bi telefonda hız ve ekran kalitesi çok önemli.arayüzü hızlı olmalı.rehbere girdiğimde 1 2 saniye bekleyemem yani.miui bu konuda güzel.hızlı bir arayüzü var.ekrana gelirsek ıps ekran başta beni tatmin etmedi led ekran herzaman daha iyidir.(yani benim için daha iyi.kişiden kişiye değişir).fakat mi nin hızı ekran görüntü eksiğini kapattı benim kafamda herneyse mi4 kullandım ve memnun kaldım.mi4 den sonra samsung a7 uygun fiyata bulunca almak zorunda kaldım (kar amaçlı daha sonra satmak için).2 3 hafta kullandım ve gördüm ki samsung hala fiyat performansta çok çok geride.sonra a7 yi satıp hepsiburadadan red mi pro aldım.miui arayüz hızlı telefon üstüne birde benim istediğim led ekran olunca tadından yenmiyor.yani mi4 gibi ips ekran değil.buda beni çok mutlu etti.fakat gelgelelim rom u orjinal değil.sanırım red mi pronun orjinal türkçe rom u yok.oyüzden telefon elime bi geldi yarı ingilizce yarı türkçe.bu biraz içimde bir sızı olsada redmi pro çok güzel.ama bu yaptıkları çok sıkıntı bence.yarı ingilizce yarı türkçe.herneyse gelelim senin soruna.ben tabiki red mi pro al derim daha hızlı mi 4 e göre.sonucta mi 4 çıkalı baya oldu.redmi pronun özellikleri daha güncel ve daha iyi.parmak izi okuyucu.ekrana 2 tıkla uyandırma gibi vs. ama yinede sen bilirsin 2 side güzel.miui yi seviyorum.insan kendini özel hissediyo.kimsede olmayan telefon kullanmak güzel.(tamamen türkçe rom bi gelse tadından yenmeyecek).birde şuvar benim için görsel çok önemli mi4 ün tasarımı benim çok hoşuma gitmişti ilk gördüğümde.kenarları metal ve çok fazla sağlamlık hissi veriyor insana.çok güzel sade bi tasarımı var.red mi pro nasıl dersen onun tasarımıda çok hoş.arkası metal ve taşlanmış sanırım.yani hoş bi metal görüntüsü var.tasarımda tek beğenmediğim yanı cam ekranla arka metalin arasında beyaz bi plastik var.o çok fazla hoşuma gitmedi.mi4 deki gibi metalle cam arasında bişey olmaması daha sade ve hoş bi görüntü veriyor.

Son düzenleme:
Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
Merhaba.ben daha önce mi 4 kullandım.başta çok soru işaretleri vardı kafamda.alsam mı almasam mı.sıkıntı çıkar mı gibisinden.fakat kullanınca gördüm ki samsung gerçekten kaplumbağaymış mi nin yanında.benim için bi telefonda hız ve ekran kalitesi çok önemli.arayüzü hızlı olmalı.rehbere girdiğimde 1 2 saniye bekleyemem yani.miui bu konuda güzel.hızlı bir arayüzü var.ekrana gelirsek ıps ekran başta beni tatmin etmedi led ekran herzaman daha iyidir.(yani benim için daha iyi.kişiden kişiye değişir).fakat mi nin hızı ekran görüntü eksiğini kapattı benim kafamda herneyse mi4 kullandım ve memnun kaldım.mi4 den sonra samsung a7 uygun fiyata bulunca almak zorunda kaldım (kar amaçlı daha sonra satmak için).2 3 hafta kullandım ve gördüm ki samsung hala fiyat performansta çok çok geride.sonra a7 yi satıp hepsiburadadan red mi pro aldım.miui arayüz hızlı telefon üstüne birde benim istediğim led ekran olunca tadından yenmiyor.yani mi4 gibi ips ekran değil.buda beni çok mutlu etti.fakat gelgelelim rom u orjinal değil.sanırım red mi pronun orjinal türkçe rom u yok.oyüzden telefon elime bi geldi yarı ingilizce yarı türkçe.bu biraz içimde bir sızı olsada redmi pro çok güzel.ama bu yaptıkları çok sıkıntı bence.yarı ingilizce yarı türkçe.herneyse gelelim senin soruna.ben tabiki red mi pro al derim daha hızlı mi 4 e göre.sonucta mi 4 çıkalı baya oldu.redmi pronun özellikleri daha güncel ve daha iyi.parmak izi okuyucu.ekrana 2 tıkla uyandırma gibi vs. ama yinede sen bilirsin 2 side güzel.miui yi seviyorum.insan kendini özel hissediyo.kimsede olmayan telefon kullanmak güzel.(tamamen türkçe rom bi gelse tadından yenmeyecek)
yani redmi pro da Türkçe tam yok mu kesin ? baktımda ben n11 de falana tamamen Türkçe falan diyor da o yüzden birde kamera performansı naıl RED Mİ PRO nun mi4 e göre mi4 de kullanmışsın o yüzden soruyorum :)

Oyla:

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
yani redmi pro da Türkçe tam yok mu kesin ? baktımda ben n11 de falana tamamen Türkçe falan diyor da o yüzden birde kamera performansı naıl RED Mİ PRO nun mi4 e göre mi4 de kullanmışsın o yüzden soruyorum :)
tam adamına denk geldin :) mi4 ü esim kullanıyor şuanda.sana 2 siyle aynı şeyi çekip göndericem.bu iyiliğimide unutmazsın :)

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
tam adamına denk geldin :) mi4 ü esim kullanıyor şuanda.sana 2 siyle aynı şeyi çekip göndericem.bu iyiliğimide unutmazsın :)
Çok sevinirim hocam valla ya :) ön kamera olarakda bir değerlendirme senden olsun :)

Oyla:

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2

Ekli dosyalar

• mi4.jpg
    mi4.jpg
    3,7 MB · Görüntüleme: 33
  • red arka.jpg
    red arka.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 31
  • red.jpg
    red.jpg
    122,6 KB · Görüntüleme: 31
Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
başarılı mi4 kamera daha mı iyi ön kamera bana mı öyle geldi yoksa resimlerden dolayı mı

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Tam Türkçe ROM yükleyebilirsiniz. Xiaomi.eu ROM'larından birini kurdum mu tamamdır. :)

Oyla:
Üst Alt