Yardım red mi note 8 pro mi flaş rom yüklerken bootloader kilitlendi

Muhammet33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Red mi note 8 p
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.0.5.0 KARARLI (QGGMIXM)
Telefon Modeli
red mi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cümleten iyi forumlar cihazıma mi flash oracılığı ile rom yüklerken CLEAN ALL AND LOCK seçeneği işaretli kalmış ve cihazım kitlendi geri açabilir miyim ?

albayrakemin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note11Pro
Konular
1
Arka kapakta Redmi yazısı dikmi yazıyor yoksa yan mı? CE simgesi var mı? zaten global olsaydı brick olmazdı bootloader kilitler ama yine de açılırdı cihaz.
Hocam cihazım poco f2 pro. CE Simgesi var Poco yazısı yatay yazıyor. Ve cihazı şu an kullnıyorum sıkıntısız.
* Dün Twrpden wipe format factory yaptım yanlışlıkla.
* ardından telefon mi flash ile 12.0.4. Global rom yükledim. Standart bu romla gelmişti telefon.
* Mi flash ile rom yüklerken clean all demeden direk bl kitleyecek şekilde yükledim dalgınlıkla. ve bl kilidi kapandı.
* Şu anda tel 12.0.4 rom ile çalışıyor ve kullanıyorum. ancak bl kilidi kapalı.
bu durumda
- Ben Bl kilidi kapalı halde mi flash ile bu cihazıma 12.2.4 Mıuı Android 11 güncelleme yükleyebilir miyim?
- Eğer yüklersem cihazım imei repair li olduğu için imei vs gider mi sorun yaşar mıyım ?
- Veya ben bu cihazın tekrar bl kilidini açsam imei uçar mı ? Tekrar imei repair yaptırmam gerekir mi ?

İlginize çok teşekkür ederim.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam cihazım poco f2 pro. CE Simgesi var Poco yazısı yatay yazıyor. Ve cihazı şu an kullnıyorum sıkıntısız.
* Dün Twrpden wipe format factory yaptım yanlışlıkla.
* ardından telefon mi flash ile 12.0.4. Global rom yükledim. Standart bu romla gelmişti telefon.
* Mi flash ile rom yüklerken clean all demeden direk bl kitleyecek şekilde yükledim dalgınlıkla. ve bl kilidi kapandı.
* Şu anda tel 12.0.4 rom ile çalışıyor ve kullanıyorum. ancak bl kilidi kapalı.
bu durumda
- Ben Bl kilidi kapalı halde mi flash ile bu cihazıma 12.2.4 Mıuı Android 11 güncelleme yükleyebilir miyim?
- Eğer yüklersem cihazım imei repair li olduğu için imei vs gider mi sorun yaşar mıyım ?
- Veya ben bu cihazın tekrar bl kilidini açsam imei uçar mı ? Tekrar imei repair yaptırmam gerekir mi ?

İlginize çok teşekkür ederim.
cihazın ilk bootloader kilidi açılırken kullanılan hesap aktif ise cihaza ekleyin normal bootloader açma başvurusu yapın. mi flash unlock ile beklemeden kilit açılır. zaten kilit açıldıktan sonra hiç çıkış yapmadınız ve o şekilde kullanıyorsanız bu işlemlerede gerek yok direk mi flash unlock ile kilit açın. Ama bootloader kildi açılırken cihaz sıfırlanacağı için, imei gitmese de poco da şebeke gelmeyen cihazlar oldu. buna artık katlanmanız gerek..

Oyla:

albayrakemin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note11Pro
Konular
1
cihazın ilk bootloader kilidi açılırken kullanılan hesap aktif ise cihaza ekleyin normal bootloader açma başvurusu yapın. mi flash unlock ile beklemeden kilit açılır. zaten kilit açıldıktan sonra hiç çıkış yapmadınız ve o şekilde kullanıyorsanız bu işlemlerede gerek yok direk mi flash unlock ile kilit açın. Ama bootloader kildi açılırken cihaz sıfırlanacağı için, imei gitmese de poco da şebeke gelmeyen cihazlar oldu. buna artık katlanmanız gerek..
Cihazın ilk sahibiyim. Bl kilidini şu an cihazda kullanılan mi hesabı ile açtım. Hocam söylediğinizden anladığım Mi flash unlock ile kilidi açtığımda imei gitmez ancak şebeke gelmeme sorunu yaşayabilirsin. varsayalım bu şekilde şebeke sorunu yaşadım. Bu cihaza imei repair yapan arkadaş bu işlemi tekrar bi imei repair yaparak düzeltebilir mi ? Veya bir şekilde çözümü olur mu ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazın ilk sahibiyim. Bl kilidini şu an cihazda kullanılan mi hesabı ile açtım. Hocam söylediğinizden anladığım Mi flash unlock ile kilidi açtığımda imei gitmez ancak şebeke gelmeme sorunu yaşayabilirsin. varsayalım bu şekilde şebeke sorunu yaşadım. Bu cihaza imei repair yapan arkadaş bu işlemi tekrar bi imei repair yaparak düzeltebilir mi ? Veya bir şekilde çözümü olur mu ?
düzelir/düzeltilir bu konuda da verdiğim linkten deskek alabilirsiniz..

Oyla:

albayrakemin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note11Pro
Konular
1
Oyla:

Muhammet33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Red mi note 8 p
Konular
11
Hocam aynısı benim başıma geldi . Cihazım imei repair'li ne yapmam gerekir ? Veya Bl kilidi kapalıyken cihaza mi flash ile rom yükleme yapabilir miyim ?
Hocam cihaza tekrar miunlock işlemi ile açma işlemi yapın sanırım süre vermeden açılacaktır umarım

Oyla:
Üst Alt