Yardım Red mi note 7 Isık entegre sorunu garantiye girermi

VayyXiaomiVayy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Red mi note 7
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.5
Telefon Modeli
Red mi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar.
Aniden ekranı kararan , düşme su alma nem alma gibi durumla karsilasilmayan 15 günlük sıfır cihaz da ışık entegre sorunu vardır . Ekran simsiyah olmuştur. Bu sorun la karşılaşan arkadaşlar varmıdır ? Garantiye girermi ? Değişim talebi ile değişim yapılırmı

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Garanti sağlayıcı firmanızın kullanıcı hatası olarak tanımlamaması dışında garantiye girer diye düşünüyorum. 15 gün içerisin de Cihaz değişimi istenebilinir di şansınızı deneyebilirsiniz.
Daha sağlıklı cevaplar için Garanti firmanız ile görüşmeniz daha yararlı olur hocam.

Oyla:

VayyXiaomiVayy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Red mi note 7
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti sağlayıcı firmanızın kullanıcı hatası olarak tanımlamaması dışında garantiye girer diye düşünüyorum. 15 gün içerisin de Cihaz değişimi istenebilinir di şansınızı deneyebilirsiniz.
Daha sağlıklı cevaplar için Garanti firmanız ile görüşmeniz daha yararlı olur hocam.
hocam evofone xiaomiden soğuttu müzik dinletiyorlar bilerek telefon açmıyor 25 dakika boyunca adamlar keşke imkan olsa da distrübütör firma değişse kullanıcı hatası derlerse de mahkeme ye başvurup önce tüketici hakem heyetinden ücretini alıcam ardından dolandırıcılık ve işlerini yapmamaktan daha açıcam

Oyla:
Üst Alt