Yardım Red mi note 7 ekran yuksek ısıkta gorunuyor sadece

VayyXiaomiVayy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Red mi note 7
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.5
Telefon Modeli
Red mi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle selamlar.
Mayis ayında red mi note 7 aldım. Ölü piksel hatasından değişimi yapildi.3 Haziran da yeniden red mi note 7 aldım aradan 17 gün geçti ve bu sabah telefonu elime alıp youtube girdiğimde ekran gitti. Telefonda düşme ,darbe , su , nem alma gibi durumlar olmadı.
Daha sonra yüksek ışık altında baktım ekrana ve telefonu sanki en düşük parlaklık ya kullanıyor gibi oldu .dokunmatik çalışıyor ekran çalışıyor fakat çok karanlık otomatik parlaklığı en üstte iken yinede ekran sadece yüksek ışık altında görünüyor. Telefon Türkiye garantili.Ama aklıma takılan sorun şu ki ışık entegre sorunu mu anakarta bağlı yoksa ekran da bozukluk mu var. Donanımsal hatamı yoksa kullanıcı kaynaklı mı

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Garantiye gönderin hocam. Daha önceki ekran değişimi kaynaklı bir sorun olabilir. Ekran soketleri tam oturmamış olabilir, takılan ürün de arızalanmış olabilir. Yani birkaç ihtimal var, Garantiniz de devam ediyor. Başınızı ağrıtmayın hocam.

Oyla:

VayyXiaomiVayy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Red mi note 7
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye gönderin hocam. Daha önceki ekran değişimi kaynaklı bir sorun olabilir. Ekran soketleri tam oturmamış olabilir, takılan ürün de arızalanmış olabilir. Yani birkaç ihtimal var, Garantiniz de devam ediyor. Başınızı ağrıtmayın hocam.
hocam ekran değişmedi daha önce ki telefonu direk değiştirdiler bu telefon da sıfır kutu ile alındı ve 17 günlük bir tahmininiz varmı neden kaynaklıdır

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
hocam ekran değişmedi daha önce ki telefonu direk değiştirdiler bu telefon da sıfır kutu ile alındı ve 17 günlük bir tahmininiz varmı neden kaynaklıdır

Pardon hocam, ekran değişimi yapıldı olarak anladım ben.
Sıfır telefon için herhangi bir tahminde bulunamıyorum hocam.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Kulağa çok saçma gelebilir, ki bence öyle ama yine de yazayım..
Geçen tv de ekran gitti ses var, ışık tutunca ekrana görüntü geliyordu.. Ekranda sorun yokmuş.. Aydınlatma ledleri patlamış, değiştirdi yetkili servis düzeldi..
Acaba telefonda da böyle bi sistem mümkün müdür bilemiyorum hocam.
Hiç cihazın içini açmadığım için bilemiyorum. Sizde açmaya kalkmayın aman dikkat, garanti dışı kalır cihaz. Yetkili servis yolu gözüküyor gibi size.. Risk almayın derim.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

VayyXiaomiVayy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Red mi note 7
Konular
9
Telefonu servise gönderdim fakat aklıma takılan tek soru donanımsalmıdır acaba çünkü 15 günlük cihazı teknik servislik yapmak istemiyorum değişimini isteyecegim

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Telefonu servise gönderdim fakat aklıma takılan tek soru donanımsalmıdır acaba çünkü 15 günlük cihazı teknik servislik yapmak istemiyorum değişimini isteyecegim
Yazılımsaldır bence. Benim cihazımın son parlaklığı zaman zaman çok parlak zaman za an 2 tık daha alt kalıyor. Daha önce ki note4x, note5,6pro da da olmuştu.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

VayyXiaomiVayy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Red mi note 7
Konular
9
Yazılımsaldır bence. Benim cihazımın son parlaklığı zaman zaman çok parlak zaman za an 2 tık daha alt kalıyor. Daha önce ki note4x, note5,6pro da da olmuştu.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende 2 tık değil direk kapkara idi sadece yüksek ışık altında yüzde 10 ışık görünüyordu servise verdim henüz bişi demediler sıkıntım şu kullanıcı hatası diyip mağdur etmeseler keşke evofone teknik servisinin de mıuı forum hesabı olsa .

Oyla:
Üst Alt