- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi Note7
- Konular
- 3
Red mi note 7 %100 dolup şarjdan çektiğim anda %99 a düşüyor ve hızla bitiyor. Aynısını yaşayan var mı??
Günaydın, dediğiniz gibi yaptım. Dün 16:30 da şarjdan çektim. Şuan hala %76. Telefon için rekor şuanŞarj 100 olduktan sonra 15 dakika daha şarjda tutup, öyle bir denermisiniz
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Sevindim sizin adınıza, bundan böyle bu şekilde şarj edin ve haftada bir cihazı 15 dakika tamamen kapatınGünaydın, dediğiniz gibi yaptım. Dün 16:30 da şarjdan çektim. Şuan hala %76. Telefon için rekor şuan
Dile getiren var ama cevap almadım henüz. Zaten cevap vermiyorlar sanırım. Sen sorununu/önerini iletiyorsun, havuzda birikip ilgili teknik/yazılım ekibi yapılabilecek birşey varsa yapıp yazılıma yansıtıyorlar bunu.Telefonuna içindeki geri bildirim uygulamasından bir sorununu dile getirip cevap alabilen var mı ?
Tmmdir teşekkür ederim yardımlarınız için )Sevindim sizin adınıza, bundan böyle bu şekilde şarj edin ve haftada bir cihazı 15 dakika tamamen kapatın
Çok teşekkür ederim tavsiye için))Sevindim sizin adınıza, bundan böyle bu şekilde şarj edin ve haftada bir cihazı 15 dakika tamamen kapatın
İnşallah talebimi yaptım bekliyorum bakalımDile getiren var ama cevap almadım henüz. Zaten cevap vermiyorlar sanırım. Sen sorununu/önerini iletiyorsun, havuzda birikip ilgili teknik/yazılım ekibi yapılabilecek birşey varsa yapıp yazılıma yansıtıyorlar bunu.
Şu an ki durum nasılGünaydın, dediğiniz gibi yaptım. Dün 16:30 da şarjdan çektim. Şuan hala %76. Telefon için rekor şuan
Şuan hala %30 da akşama kadar gidecek gibi görünüyorŞu an ki durum nasıl
Merhaba,
Ben de aynı dert yüzünden bu konuyu açtım. Telefonu aldıktan sonra gelen güncellemeye kadar pili çok iyi gidiyordu ama sizin de dediğiniz versiyona güncelleme geldikten sonra batarya ekran kapı iken ( ne 4g ne de wifi açıkken) kendiliğinden pil azalıyordu. Bu sayfada ki arkadaşların tavsiyesi ile biraz toparlandı. Telefon %100 dolduktan sonra 15 dakika daha bekleyin öyle şarjdan çekin. Sonucu burda paylaşın
Faydası oldu muBugün akşam deneyeyim yarın sonucu yazarım.