Yardım Red Mi Note 6 Pro Sürekli Mi yazısı çıkıyor ama açılmıyor

caglasim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağla
Cihazım
RedMi Note6 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Miui 10.4.2
Telefon Modeli
Red Mi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonda sürekli Mi yazısı çıkıyor ve titreşim oluyor sonra ekran siyaha dönüyor ve tekrar mi yazısı çıkıyor. Sabahtan beri bu şekilde ve ısınıyor. Şu an İstanbul'da olmadığım için servise de götüremem. En azından tamamen kapalı halde olsa daha iyi olurdu, bir şekilde kapatılabilir mi pc den vs?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Telefonda sürekli Mi yazısı çıkıyor ve titreşim oluyor sonra ekran siyaha dönüyor ve tekrar mi yazısı çıkıyor. Sabahtan beri bu şekilde ve ısınıyor. Şu an İstanbul'da olmadığım için servise de götüremem. En azından tamamen kapalı halde olsa daha iyi olurdu, bir şekilde kapatılabilir mi pc den vs?
Telefona yaptığınız işlemleri söyleyebilir misiniz?

Oyla:

caglasim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağla
Cihazım
RedMi Note6 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefona yaptığınız işlemleri söyleyebilir misiniz?
Hiç bir işlem yapmadım, bu durum önceden de oluyordu ama iki ayda 1 mesela. Durup dururken kapanıyordu, sonra birkaç kere yukarıda anlattığım durum oluyordu ama sonra açılıyordu telefon. Yani kapandıktan sonra 5-10 dk içinde açılıyordu ve sorunsuz kullanmaya devam ediyordum, bu yüzden ben de sorun etmedim bu durumu. Ama dün akşam kapanıp açılmalar sıklaştı baya ve sabah da hiç açılmadı ve yukarıda anlattığım gibi takılıp kaldı o şekilde.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hiç bir işlem yapmadım, bu durum önceden de oluyordu ama iki ayda 1 mesela. Durup dururken kapanıyordu, sonra birkaç kere yukarıda anlattığım durum oluyordu ama sonra açılıyordu telefon. Yani kapandıktan sonra 5-10 dk içinde açılıyordu ve sorunsuz kullanmaya devam ediyordum, bu yüzden ben de sorun etmedim bu durumu. Ama dün akşam kapanıp açılmalar sıklaştı baya ve sabah da hiç açılmadı ve yukarıda anlattığım gibi takılıp kaldı o şekilde.
Telefon 2.El mi peki?

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hayır Forum İstanbul'dan almıştım 2019 ocak ayında.
Minimal adb and fastboot toolunu indirin ve başlatın.Cihazı da ses kısma ve güç tuşları ile fastboota alın ve aşağıdaki komut satırını girin.
Kod:
fastboot oem device-info

Oyla:

caglasim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağla
Cihazım
RedMi Note6 Pro
Konular
1
Minimal adb and fastboot toolunu indirin ve başlatın.Cihazı da ses kısma ve güç tuşları ile fastboota alın ve aşağıdaki komut satırını girin.
Kod:
fastboot oem device-info
Ses kısma ve güç tuşuna bastım aslında yazılar çıktı ama sonra tekrar mi yazısı çıktı yani yukarıda anlattığım durum. Ben hiç anlamıyorum fastboot gibi şeylerden kusura bakmayın ama dediğiniz şeyleri yaparsam acaba fotoğraflar vs silinir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
fastboot oem device-info
Bu arada şarjı bittiği için telefon direkt kapalı durumda şu an.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Ses kısma ve güç tuşuna bastım aslında yazılar çıktı ama sonra tekrar mi yazısı çıktı yani yukarıda anlattığım durum. Ben hiç anlamıyorum fastboot gibi şeylerden kusura bakmayın ama dediğiniz şeyleri yaparsam acaba fotoğraflar vs silinir mi?

Yazılar çıktı derken?

Maalesef evet silinir.Hele ki kilit kapalı ise telefonu kurtarmak için Zenex hocams gidebilirsiniz

Oyla:

caglasim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağla
Cihazım
RedMi Note6 Pro
Konular
1
Yazılar çıktı derken?

Maalesef evet silinir.Hele ki kilit kapalı ise telefonu kurtarmak için Zenex hocams gidebilirsiniz
Hafıza kartındakilere bir şey olur mu peki?

Sanırım fastboot ekranıydı. Üç tane seçenek vardı. Dediğim gibi hemen kaybolduğu için tam da hatırlayamadım

Son düzenleme:
Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37

Sanırım fastboot ekranıydı. Üç tane seçenek vardı. Dediğim gibi hemen kaybolduğu için tam da hatırlayamadım
Recovery Mode,Fastboot mode ve normal boot ekranı.Nasıl geldiyseniz oraya tekrar gelmeye çalışın ve fastboota geçin.

Oyla:
Üst Alt