Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklaşık 3 ay önce aldığım red mi 5 plus ürünümde şarj sorunu yaşıyorum. Akşam %100 yaptığım şarj sabah kalktığımda %10 kalıyor. Sabah şarja taktım %100 yaptım şimdi %2 şarjım kaldı ve pek fazla da kullanmadım. Yardımcı olur musunuz? Ek olarak dokumatıkte de sorun yaşıyorum ara ara.
2 adet farklı zamanlarda 5 Plus kullandım ve ikisinde de 7 saatin hiç altına düşmedi. Genelde hep +9 saat aldım. Eğer çok ağır kullanırsam ve LTE açık olursa 8'in altına düştü. Şuan da Note 5 Pro kullanıyorum ve bunda da aynı şekilde devam ediyor aldığım süreler. Bataryanız ile ilgili bir problemde olabilir.
lte açık bazen ekran maksimuma vurduğu oluyor. genelde gündüzleri ve %50 ye 2bçk saat 3 saat civarı düşüyor. 6 dakikada %1 şarj düşüyor ortalama ve dikkatimi çeken nokta telefonun ekranını ne zaman uyandırsam ısı anında 29lardan fırlıyor ve ekran açık hiçbişe yapmadığımda minimum 35e düşürebildim genelde 36-37 bişeler sürekli arkada çalışıyorda olabilir
lte açık bazen ekran maksimuma vurduğu oluyor. genelde gündüzleri ve %50 ye 2bçk saat 3 saat civarı düşüyor. 6 dakikada %1 şarj düşüyor ortalama ve dikkatimi çeken nokta telefonun ekranını ne zaman uyandırsam ısı anında 29lardan fırlıyor ve ekran açık hiçbişe yapmadığımda minimum 35e düşürebildim genelde 36-37 bişeler sürekli arkada çalışıyorda olabilir
Isı değerleri olması gerektiği gibi, bir problem yok. Fakat ekran sürenizde problem var gibi. Aldığınız yer ile iletişime geçip durumu bildirin isterseniz.
Isı değerleri olması gerektiği gibi, bir problem yok. Fakat ekran sürenizde problem var gibi. Aldığınız yer ile iletişime geçip durumu bildirin isterseniz.
şu an yine şarjdan çektim bi kere reset attım 2 dakak ekran süresi ve 98 şarjım war
şu konuya bi bakar mısınız ? Soru - MIUI 10 ve Sıkıntısı
Ve birde 10a güncelledikten sonra şarj az gidince recoveryden wipe data yaptım sonra miui hesabından google hesabından ve yerel yedekler hesabından yeniden kurdum uygulamaları. Yerel yedekler telefonun içindeki kurdu sanırım formattan öncesine döndüm. burda yanlış bi işlem görüyor musunuz ?
hocam şu an testte 40 dakika videoyu %9 şarjla full parlaklık oynattı araya giren youtube reklamlarını bilmiyorum ama birkaç dakikayı geçmez. izlediğim film şener şenin namuslu ekranın ortasında 4:3 oranında bi video ama superamoled olmadığı için kenar boşluklar çok öenmli değil diye düşünüyorum. 480p sonuç iyi değil mi ?