recovery sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
miu 4
Konular
1
telefonum açılmıyor açıldıgında başlangıçta recovery 2.0.1 diyor ve bi takım şeyler var ne yaptıyam açılmadı bilen biri yardımcı olabilir mi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
HiddeNKinG' Alıntı:
Bununla ilgili bir duzenleme yapacam üyelikte cihaz bilgisi girilme zorunluluğu ve birde küçük bir duzenleme yapacam.
Böyle isteklerde beni etiketle hocam bir şekilde hallederiz.

@HiddenKing Hocam bir de cihaz sayısı en az 2 adet mümkünse 3 adet yapılabilirse güzel olur.

Oyla:

Kaan28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
miu 4
Konular
1
catlax66' Alıntı:
Kaan28' Alıntı:
telefonum açılmıyor açıldıgında başlangıçta recovery 2.0.1 diyor ve bi takım şeyler var ne yaptıyam açılmadı bilen biri yardımcı olabilir mi

Telefonunun ses açma tuşu basılı kalmış olabilir. Basılı kalmadıysa wipe'leri yapın tekrar deneyin, şayet olmazsa cihazınıza uygun fastboot rom indirip Miflash ile yükleme yapın. Sonuca ulaşınca olumlu veya olumsuz ise yaptığınız adımları konunuza yazmayı ihmal etmeyin.

evet ses açma tuşu da aynı anda bozuldu ama format atmak da istemiyorum içinde ki bilgiler lazım oldugundan ne yapayım

Oyla:

Kaan28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
miu 4
Konular
1
telefonun modeli miu 4 aynı anda ses açma tuşu da bozuldu formatlamakta istemedigimden yardım isteyeyim dedim

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
@kaan28 ses tuşuyla oynayarak ve diğer tuşlara basarak açmayı dene diyebilirim sana sorunun kaynağı ses tuşunun basılı kalmasından dolayı gibi görünüyor, telefonunu sökme durumun varsa bağlantısını çıkartıp dene bence. Geçmiş olsun hocam.

Oyla:

Kaan28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
miu 4
Konular
1
catlax66' Alıntı:
@kaan28 ses tuşuyla oynayarak ve diğer tuşlara basarak açmayı dene diyebilirim sana sorunun kaynağı ses tuşunun basılı kalmasından dolayı gibi görünüyor, telefonunu sökme durumun varsa bağlantısını çıkartıp dene bence. Geçmiş olsun hocam.

aynen öyle olmuş ses tuşundan kaynaklı progrem varmış onu yaptırdım halloldu cok teşekkür ederim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt