recovery sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
miu 4
Konular
1
telefonum açılmıyor açıldıgında başlangıçta recovery 2.0.1 diyor ve bi takım şeyler var ne yaptıyam açılmadı bilen biri yardımcı olabilir mi

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Kaan28' Alıntı:
telefonum açılmıyor açıldıgında başlangıçta recovery 2.0.1 diyor ve bi takım şeyler var ne yaptıyam açılmadı bilen biri yardımcı olabilir mi

Telefonunun ses açma tuşu basılı kalmış olabilir. Basılı kalmadıysa wipe'leri yapın tekrar deneyin, şayet olmazsa cihazınıza uygun fastboot rom indirip Miflash ile yükleme yapın. Sonuca ulaşınca olumlu veya olumsuz ise yaptığınız adımları konunuza yazmayı ihmal etmeyin.

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
catlax66' Alıntı:
Kaan28' Alıntı:

Telefonunun ses açma tuşu basılı kalmış olabilir. Basılı kalmadıysa wipe'leri yapın tekrar deneyin, şayet olmazsa cihazınıza uygun fastboot rom indirip Miflash ile yükleme yapın. Sonuca ulaşınca olumlu veya olumsuz ise yaptığınız adımları konunuza yazmayı ihmal etmeyin.

Belki cihazı mi değil :)

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
@haqanguven mi olduğu kanısına recovery'sinin sürümünden vardım hocam, değilse de olmadığını yazar artık.
Çözüm, yardım isteyen kişiler Telefon marka modeli ve sorununu açıkça yazabilse herşey daha hızlı ilerler ama işte..

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
catlax66' Alıntı:
@haqanguven mi olduğu kanısına recovery'sinin sürümünden vardım hocam, değilse de olmadığını yazar artık.
Çözüm, yardım isteyen kişiler Telefon marka modeli ve sorununu açıkça yazabilse herşey daha hızlı ilerler ama işte..

İşte bende isteklerde cihazın yazılması veya kimlik bilgilerinde cihazı gözükmeli istiyorum. Tabi siteye eklensede bu özellik kullanıcılar cihazlarını güncellemiyorlar oda ayrı bir dert. Neyse konuyu dağıtmayalım. Cevaplar doğrultusunda yardım ederiz artık :)

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
cantara' Alıntı:
Hakan hocam eğer forum üyesi telefon bilgisini sitemize girdiyse profil sayfasında cihaz bilgisi yer alıyor fakat yazmadıysa o satır hiç gösterilmiyor.

işte yorumlarda o özellik gözükse bile kullanıcılar güncellemediği zaman bir işe yaramıyor :)

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
haqanguven' Alıntı:
catlax66' Alıntı:
@haqanguven mi olduğu kanısına recovery'sinin sürümünden vardım hocam, değilse de olmadığını yazar artık.

İşte bende isteklerde cihazın yazılması veya kimlik bilgilerinde cihazı gözükmeli istiyorum. Tabi siteye eklensede bu özellik kullanıcılar cihazlarını güncellemiyorlar oda ayrı bir dert. Neyse konuyu dağıtmayalım. Cevaplar doğrultusunda yardım ederiz artık :)

Bununla ilgili bir duzenleme yapacam üyelikte cihaz bilgisi girilme zorunluluğu ve birde küçük bir duzenleme yapacam.
Böyle isteklerde beni etiketle hocam bir şekilde hallederiz.

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
HiddeNKinG' Alıntı:
haqanguven' Alıntı:
catlax66' Alıntı:

Bununla ilgili bir duzenleme yapacam üyelikte cihaz bilgisi girilme zorunluluğu ve birde küçük bir duzenleme yapacam.
Böyle isteklerde beni etiketle hocam bir şekilde hallederiz.

Bak bu güzel haber. tamam bir dahakine etiketlerim Şimdiden kolay gelsin hocam

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt