Kaan28' Alıntı:telefonum açılmıyor açıldıgında başlangıçta recovery 2.0.1 diyor ve bi takım şeyler var ne yaptıyam açılmadı bilen biri yardımcı olabilir mi
catlax66' Alıntı:Kaan28' Alıntı:telefonum açılmıyor açıldıgında başlangıçta recovery 2.0.1 diyor ve bi takım şeyler var ne yaptıyam açılmadı bilen biri yardımcı olabilir mi
Telefonunun ses açma tuşu basılı kalmış olabilir. Basılı kalmadıysa wipe'leri yapın tekrar deneyin, şayet olmazsa cihazınıza uygun fastboot rom indirip Miflash ile yükleme yapın. Sonuca ulaşınca olumlu veya olumsuz ise yaptığınız adımları konunuza yazmayı ihmal etmeyin.
catlax66' Alıntı:@haqanguven mi olduğu kanısına recovery'sinin sürümünden vardım hocam, değilse de olmadığını yazar artık.
Çözüm, yardım isteyen kişiler Telefon marka modeli ve sorununu açıkça yazabilse herşey daha hızlı ilerler ama işte..
cantara' Alıntı:Hakan hocam eğer forum üyesi telefon bilgisini sitemize girdiyse profil sayfasında cihaz bilgisi yer alıyor fakat yazmadıysa o satır hiç gösterilmiyor.
haqanguven' Alıntı:catlax66' Alıntı:@haqanguven mi olduğu kanısına recovery'sinin sürümünden vardım hocam, değilse de olmadığını yazar artık.
Çözüm, yardım isteyen kişiler Telefon marka modeli ve sorununu açıkça yazabilse herşey daha hızlı ilerler ama işte..
İşte bende isteklerde cihazın yazılması veya kimlik bilgilerinde cihazı gözükmeli istiyorum. Tabi siteye eklensede bu özellik kullanıcılar cihazlarını güncellemiyorlar oda ayrı bir dert. Neyse konuyu dağıtmayalım. Cevaplar doğrultusunda yardım ederiz artık
HiddeNKinG' Alıntı:haqanguven' Alıntı:catlax66' Alıntı:@haqanguven mi olduğu kanısına recovery'sinin sürümünden vardım hocam, değilse de olmadığını yazar artık.
İşte bende isteklerde cihazın yazılması veya kimlik bilgilerinde cihazı gözükmeli istiyorum. Tabi siteye eklensede bu özellik kullanıcılar cihazlarını güncellemiyorlar oda ayrı bir dert. Neyse konuyu dağıtmayalım. Cevaplar doğrultusunda yardım ederiz artık
Bununla ilgili bir duzenleme yapacam üyelikte cihaz bilgisi girilme zorunluluğu ve birde küçük bir duzenleme yapacam.
Böyle isteklerde beni etiketle hocam bir şekilde hallederiz.