Çözüldü Recovery Silmek

yasirb3n_

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.1 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Selamın aleyküm hayırlı akşamlar. Çok aptalca birşey yaptım. Telefonumun bataryası şişti ve arkasındaki cam kapağı kırdı. Hem bataryayı hemde arka kapağını değiştirdim. Arka kapak sağlam olsun diye japon yapıştırıcısı damlattım. Şuan telefonun ses açma tuşu basılı kaldı. Ve telefonumu yeniden başlatınca otomatik Recovery moda giriyor. Anakartı yerinden sökmek mümkün değil. Çünki vidalar da yapışmış. Haliyle volume tuşları değişemiyor. Bende çözümü recovery modu kaldırmakta aradım. Sizce bu sorunumu nasıl giderebilirim?

Çözüm
daha önce benim de aklıma geldi araştırdım ama bulamadım
Ses açma düğmesini nasıl devre dışı bırakılır bunu dene

cihazında root olması gerekir ve es dosya yöneticisi olmalı

1-es dosyayı aç root erişimine izin ver
2-sistem dosyalarından system>usr>keylayout>Generic.kl klasörünü es metin düzenleyici ile aç
key 115 VOLUME_UP yerine gel en başa # işaretini koy ve bir boşluk bırak sonra dosyayı kaydet telefonu yeniden başlat ses açma tuşu devre dışı olacaktır.

yasirb3n_

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
25
Ses açma düğmesini nasıl devre dışı bırakılır bunu dene

cihazında root olması gerekir ve es dosya yöneticisi olmalı

1-es dosyayı aç root erişimine izin ver
2-sistem dosyalarından system>usr>keylayout>Generic.kl klasörünü es metin düzenleyici ile aç
key 115 VOLUME_UP yerine gel en başa # işaretini koy ve bir boşluk bırak sonra dosyayı kaydet telefonu yeniden başlat ses açma tuşu devre dışı olacaktır.
Hocam allah sizden razı olsun çok teşekkür ederim sorun çözüldü

Oyla:
Üst Alt