Twrp kurmuştum gelişmiş temizlikten herşey temizledim rom yüklemeden yeniden başlattım redmi yazısı geliyo sadece fastboot moduna girmiyor recovery moduna da aynı şekilde girmiyor ve telefon sürekli yeniden başlatılıyor redmi yazısı geliyor kapanıyo tekrar o şekile devam ediyor hepne tür bir işlemden sonra böyle oldu? güncelleme rom yükleme falanmı denediniz?
Hayır Twrp kurmuştum gelişmiş temizlikten herşey temizledim rom yüklemeden yeniden başlattım redmi yazısı geliyo sadece fastboot moduna girmiyor recovery moduna da aynı şekilde girmiyor ve telefon sürekli yeniden başlatılıyor redmi yazısı geliyor kapanıyo tekrar o şekile devam ediyor hepbootloader kilidini açtıktan sonra mı yaşadınız bu sorunu. Note 10s bootloader kilidi açıldıktan sonra redmi yazısı ekrandayken bir kez daha power tuşuna basmanızı istiyor küçük yazılar ile bir geri sayım çıkıyor kenarda ona dikkat etmeniz lazım. Basmazsanız yeniden başlıyor telefon.
Twrp den herşeyi sildikten sonra yeniden başlatırken recovery ile başlatmanız gerekirdi. Twrp büyük ihtimal hala duruyordur silinmesi için sebeb yok. Tuş kombinasyonu ile girmeyi deneyiniz mi doğru şekilde.Twrp kurmuştum gelişmiş temizlikten herşey temizledim rom yüklemeden yeniden başlattım redmi yazısı geliyo sadece fastboot moduna girmiyor recovery moduna da aynı şekilde girmiyor ve telefon sürekli yeniden başlatılıyor redmi yazısı geliyor kapanıyo tekrar o şekile devam ediyor hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır Twrp kurmuştum gelişmiş temizlikten herşey temizledim rom yüklemeden yeniden başlattım redmi yazısı geliyo sadece fastboot moduna girmiyor recovery moduna da aynı şekilde girmiyor ve telefon sürekli yeniden başlatılıyor redmi yazısı geliyor kapanıyo tekrar o şekile devam ediyor hep
Hayır olmuyur fastboot moda da girmiyoTwrp den herşeyi sildikten sonra yeniden başlatırken recovery ile başlatmanız gerekirdi. Twrp büyük ihtimal hala duruyordur silinmesi için sebeb yok. Tuş kombinasyonu ile girmeyi deneyiniz mi doğru şekilde.
forum.miuiturkiye.net
Mi 11 t pro içinde geçerli dimiBunu deneyin, aynısı bende de oldu. Bu yöntemle normale çevirdim.Rehber - Redmi Note 10S Unbrick (Yetkili Hesap Box Olmadan) İlk MIUI Türkiyede
Merhaba Xiaomi Veya Başka Telefonları Kullanıp Rom vs İşleriyle Uğraşan Arkadaşların Bende Dahil Başına Gelebilecek En Üzücü Durum Telefonun Brick Olması Veya Açılmaması Şayet Cihazın Bootloader Kilidi Kapalı Yada Çalışamaz Haldeyse Ancak Yetkili Hesap ile Düzeltilebiliyor Yeni Çıkan Çoğu Güncel...forum.miuiturkiye.net