Yardım Recovery mod açılmıyor fastboot modda açılmıyor Telefon sürekli yeniden başlatılıyor

vıggo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Tab a7
Konular
1
Recovery mod açılmıyor fastboot modda açılmıyor Telefon sürekli yeniden başlatılıyor nasıl düzeltebilirim
?

sleepwalker_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MT
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
4
bootloader kilidini açtıktan sonra mı yaşadınız bu sorunu. Note 10s bootloader kilidi açıldıktan sonra redmi yazısı ekrandayken bir kez daha power tuşuna basmanızı istiyor küçük yazılar ile bir geri sayım çıkıyor kenarda ona dikkat etmeniz lazım. Basmazsanız yeniden başlıyor telefon.

vıggo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Tab a7
Konular
1
ne tür bir işlemden sonra böyle oldu? güncelleme rom yükleme falanmı denediniz?
Twrp kurmuştum gelişmiş temizlikten herşey temizledim rom yüklemeden yeniden başlattım redmi yazısı geliyo sadece fastboot moduna girmiyor recovery moduna da aynı şekilde girmiyor ve telefon sürekli yeniden başlatılıyor redmi yazısı geliyor kapanıyo tekrar o şekile devam ediyor hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bootloader kilidini açtıktan sonra mı yaşadınız bu sorunu. Note 10s bootloader kilidi açıldıktan sonra redmi yazısı ekrandayken bir kez daha power tuşuna basmanızı istiyor küçük yazılar ile bir geri sayım çıkıyor kenarda ona dikkat etmeniz lazım. Basmazsanız yeniden başlıyor telefon.
Hayır Twrp kurmuştum gelişmiş temizlikten herşey temizledim rom yüklemeden yeniden başlattım redmi yazısı geliyo sadece fastboot moduna girmiyor recovery moduna da aynı şekilde girmiyor ve telefon sürekli yeniden başlatılıyor redmi yazısı geliyor kapanıyo tekrar o şekile devam ediyor hep

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Twrp kurmuştum gelişmiş temizlikten herşey temizledim rom yüklemeden yeniden başlattım redmi yazısı geliyo sadece fastboot moduna girmiyor recovery moduna da aynı şekilde girmiyor ve telefon sürekli yeniden başlatılıyor redmi yazısı geliyor kapanıyo tekrar o şekile devam ediyor hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır Twrp kurmuştum gelişmiş temizlikten herşey temizledim rom yüklemeden yeniden başlattım redmi yazısı geliyo sadece fastboot moduna girmiyor recovery moduna da aynı şekilde girmiyor ve telefon sürekli yeniden başlatılıyor redmi yazısı geliyor kapanıyo tekrar o şekile devam ediyor hep
Twrp den herşeyi sildikten sonra yeniden başlatırken recovery ile başlatmanız gerekirdi. Twrp büyük ihtimal hala duruyordur silinmesi için sebeb yok. Tuş kombinasyonu ile girmeyi deneyiniz mi doğru şekilde.

vıggo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Tab a7
Konular
1
Twrp den herşeyi sildikten sonra yeniden başlatırken recovery ile başlatmanız gerekirdi. Twrp büyük ihtimal hala duruyordur silinmesi için sebeb yok. Tuş kombinasyonu ile girmeyi deneyiniz mi doğru şekilde.
Hayır olmuyur fastboot moda da girmiyo

beymah.mah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
55
Cihazım
htc m8
Konular
2
bende de ayynı sorun var çözümü buldunuz mu

tuncaykilinc31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
13
Bunu deneyin, aynısı bende de oldu. Bu yöntemle normale çevirdim.

beymah.mah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
55
Cihazım
htc m8
Konular
2
Bunu deneyin, aynısı bende de oldu. Bu yöntemle normale çevirdim.
Mi 11 t pro içinde geçerli dimi

Üst Alt