Üstat son sürümü yüklendiğinde fastboot ta takılı kalıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Üstat son sürümü yüklendiğinde fastboot ta takılı kalıyor
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.3 e yükseltmeye gerek yok mu
3.0 Tvrp yi Kurdum son romu kurmayı denedim kuramadı, yeniden eski sürümüne döndüm onda sorun yok, siz bu sürüm ile kurulum yapabildinzmi.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bir ben çözemedim herhalde. Twrp yi yüklüyorum ardından shrp yi flashlıyorum ve reboot dedikten sonra fastboota atıyor. Oradan da vbmetayı yüklüyorum telefon açılıyor ama recovery ye geçmek istediğimde yine fastboota atıyor. MIUI 12.5 TWRP 3.3.2b yüklü2.2 yi kullanın.... Vbmeta yükleyin...
Uygulama - vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar
vbmeta YÜKLEMEK ARTIK DAHA KOLAY :) Tüm cihazlar ile uyumludur. Mi 9SE, Mi 9T, Mi 8SE, Note 10 Lite için test edildi. vbmeta nedir, neden yüklenir? Cevap: TWRP'den rom yükleme sonrası Fastboot'a düşerseniz ve TWRP açılmaz ise kurmanız gereken bir imaj dosyası. İNDİRME BAĞLANTISI Yandex Disk...forum.miuiturkiye.net
Twrp 3.5 yükle daha sonra shrp ye gecmelisinBir ben çözemedim herhalde. Twrp yi yüklüyorum ardından shrp yi flashlıyorum ve reboot dedikten sonra fastboota atıyor. Oradan da vbmetayı yüklüyorum telefon açılıyor ama recovery ye geçmek istediğimde yine fastboota atıyor. MIUI 12.5 TWRP 3.3.2b yüklü