- Adım
- Samet
- Cihazım
- Oneplus 8
- Konular
- 10
Ozelliklerine baktigimda real me x2 pro makul alinacak seviyede (mi9t pro 128 garantilisi piyasada olsaydi gozum kapali alirdim) merak ettigim konu su.... Xiaomi gerek guncelleme de gerekse destek konusunda xiaomi telefonu neyse aninda redmi markasinada ayni kaliteyi hep sunuyor... Sanki bu durumu oppo ve real me de goremedim benim icin stabil yazilim guncelleme servisleri de benim icin onemli....color os konusu nasil real me de fazla bir bilgim yok. Bunu cok merak ediyorum...Ayrica uzun kullanim videolarini bulamiyorum nette real me x2 pro modeli bu sekilde dusunulurse nasil alinirmi? S10 lite ile alakali yorumlarda uzun kullanimda sikinti var gibi gece siyah ekranda sorun var diyorlar ama son guncelleme ile bunun da duzeldigini duydum sizin fikirlerinizi alabilirmiyim real me alinirmi? S10 lite nasil bir tercih olur
5000 6000 bandinda telefon almayi dusunuyorum bu k30 pro tr ye pocophone olarak gelecek galiba? (Tabi bunu da sadece duydum
) haliyle arayuzu poco olacak galiba?. Mi 10 da fiyati belli benim butceme dusmuyor 
Benim icin onemli olan islemci ve batarya performansi kamera ikinci planda tavsiyelerinizi bekliyorum
5000 6000 bandinda telefon almayi dusunuyorum bu k30 pro tr ye pocophone olarak gelecek galiba? (Tabi bunu da sadece duydum
Benim icin onemli olan islemci ve batarya performansi kamera ikinci planda tavsiyelerinizi bekliyorum