- Adım
- Mi-yu-ay
- Cihazım
- Rn9Pro/Joyeuse
- Meslek
- Eu rom düşmanlığı
- Konular
- 48
Bunu indirdim reklam çıkıyor.
Tamamdır hocam sağ olun. Bir bakarım ben buna.En güncel ve modlu bu uygulama şuan da düzgün birşey yok hocam
Uygulama - InstaPro v11.15 (Instagram Alternatif)
InstaPro (Instagram Alternatif) v319.0.0.43.110 Instagram Plus, standart Instagram uygulamasının 3. Taraf geliştiriciler tarafından modifye edilen Instagram uygulamasıdır. Instagram Plus sayesinde herhangi bir yan uygulamaya gerek kalmadan fotoğrafları ya da videoları indirebilir, kişilerin...forum.miuiturkiye.net
Tamam hocam, merakla bekliyorum devamını instada reklamlar lanet ettirmeye başladı.Daha ilk modlu uygulaması hocam diğer güncellemelerde düzeltecektir
Yok abi yok apple ayrı bir dünya ama androide alışan adam kullanamaz. Özellikle rom root işleriyle ilgileniyorsa bir de kullanıcıŞu reklamlar yüzünden iPhone hevesim içimde kalıyor
İşte sırf bundan bu kadar özgürlüğe alışmışken nasıl yaparım bilmiyorumYok abi yok apple ayrı bir dünya ama androide alışan adam kullanamaz. Özellikle rom root işleriyle ilgileniyorsa bir de kullanıcı
Geçenlerde elime xs max geçti, kontrollere çok rahat alıştım ama bu androiddeki özgürlük mevzusu apple ceohesinde büyük sıkıntı. Müzik dinlemek için bile üyelik kullanacağızİşte sırf bundan bu kadar özgürlüğe alışmışken nasıl yaparım bilmiyorum
Ben de bi 7 veya 8plus isteği var bi alsam da rahatlasam yaGeçenlerde elime xs max geçti, kontrollere çok rahat alıştım ama bu androiddeki özgürlük mevzusu apple ceohesinde büyük sıkıntı. Müzik dinlemek için bile üyelik kullanacağız
Şöyle Instagram'a falan da bir el atsalar ne kadar güzel olur. Twitter için çalışmaları var sanırım ama detaylı incelemedim.Revanced ekibi tüm uygulamalara el attı gibi bence de devamı gelir