Rom Razer Os 12.0.7

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Selamlar. Burada bir konuda paylaşılan razer Os 12.0.7 adlı romu indirip kurdum. MIUI tabanlı. Gayet iyi hoş ama romda magisk kuruluydu. Yani direk rootlu olarak mı kuruluyor bilemedim. Uninstall.zip flashladim rootu kaldırmak için. Ama hiç kurmadım magisk apksi ana menüde vardı tıklayıp kurmadan hiç flashladim magiski. Kendiliğinden mi rootlu geliyor yoksa sadece hazır öyle koymuşlar mi magiski ? Diğer kafama takılan ise yetkilendirme ve geri alma seçeneği yok romda. Bu beni tedirgin etti. Lütfen fikri olan paylaşırsa sevinirim. Çok anlamam bu konulardan

NuhSan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Öğrenci
Konular
5
magiski önce açın sonra rootlu ise robotu kaldır tuşu vardır ana menüde yoksa zaten uygulamayı kaldırarak devam edebilirsin

burhannilufer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burhan
Cihazım
sm j500f
Konular
3
Custom rom olduğu için yetkilendirmeye ihtiyaç duyan apps'leri kaldırıp,bu özelliği kaldırmış olabilirler.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
magiski önce açın sonra rootlu ise robotu kaldır tuşu vardır ana menüde yoksa zaten uygulamayı kaldırarak devam edebilirsin
Direk uninstall.zip yapsam magisk sitesinden indirip APK ? Hiç acmadan romdaki magiski ? Olur mu sizce. Ben tamamen kaldırmak istiyorum rootu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Custom rom olduğu için yetkilendirmeye ihtiyaç duyan apps'leri kaldırıp,bu özelliği kaldırmış olabilirler.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne bilim yetkilendirme ve geri alma sonuçta özel bir izin. Belki bilgileri ele geçiren kötü niyetli uygulamalari yetkilendirdiler ve bizde görmeyelim diye bu seçeneği kaldırdılar. Bilemedim açıkçası. Oyuncular için tasarlanmış bir rom olduğunu belirteyim

Üst Alt