Yardım Quicksearchbox.apk

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Bu durum çubuğu panelindeki arama çubuğunda çıkan çince yazılardan kurtulmanın yolu yok mu?
Güncel quicksearchbox.apk dosyası lazım. Teşekkürler.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bildiğim kadarıyla orayı sunucudan çekiyor. Yani çevrilse bile orası çince olacaktır internet erişimi olduğu sürece.

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Onların çevirileri yapıldı. İnternetten aldığı için internet üzerinden çoklu dil gelmediği sürece orası çince kalır maalesef.
Yalnız ben bir yöntem buldum. Arama uygulamasının önbelleğini silip. Güvenlik simgesinden veri kullanımına girerek, veri kullanımını kısıtla bölümünden internet erişimine kapatabilirsiniz. Yalnız wifi üzerinden bağlandığınız zaman yine çince olacaktır.

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
xiaomi eu cevirisinde o sorun aşıldı 2 3 sürümdur sorun yok. google uzerinden yönlendirilmesi gerekiyor.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

beykady

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
GarryMoritan
Cihazım
Xiaomi
Konular
0

ilk defa upload yaptığım için yandiski kullanmadım buradan indirebilirsiniz açılan sayfada büyük yeşil dosyayı indirin seçeneği değil sayfayı biraz indirdikten sonra reklamın altında dosyayı indir kısmı var mavi renkte oradan indirin indirtikten sonra recovery den fix kurar gibi kurun wipe yapmadan.

Oyla:

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bildiğim kadarıyla orayı sunucudan çekiyor. Yani çevrilse bile orası çince olacaktır internet erişimi olduğu sürece.
Evet biliyorum ama çözümü yok mu diye sormak istedim. Teşekkürler.
Onların çevirileri yapıldı. İnternetten aldığı için internet üzerinden çoklu dil gelmediği sürece orası çince kalır maalesef.
Yalnız ben bir yöntem buldum. Arama uygulamasının önbelleğini silip. Güvenlik simgesinden veri kullanımına girerek, veri kullanımını kısıtla bölümünden internet erişimine kapatabilirsiniz. Yalnız wifi üzerinden bağlandığınız zaman yine çince olacaktır.
Teşekkürler hocam. Ama dediğiniz gibi wifi kullanınca yine aynı maalesef.
xiaomi eu cevirisinde o sorun aşıldı 2 3 sürümdur sorun yok. google uzerinden yönlendirilmesi gerekiyor.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Google a direk yönlendirmiyor, tarayıcı üzerinden arama yapıyor. Bilemedim şimdi..

ilk defa upload yaptığım için yandiski kullanmadım buradan indirebilirsiniz açılan sayfada büyük yeşil dosyayı indirin seçeneği değil sayfayı biraz indirdikten sonra reklamın altında dosyayı indir kısmı var mavi renkte oradan indirin indirtikten sonra recovery den fix kurar gibi kurun wipe yapmadan.
Sizde çince değil mi o bölüm? Şuan bende çalışıyor ama işte çince.

Oyla:

beykady

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
GarryMoritan
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
bende çince değil ben miui 7 6.5.5 sürümünü kullanıyorum