- Adım
- Abdullah
- Cihazım
- mi 9T
- Konular
- 2
Qfil exe yi açıyorum açtıktan sonra siyah cmd geliyor ve hemen gidiyor ama program açılmıyor ne yapmam gerekiyor bilen varmı ?
Qfil niye kullanmak istiyorsunuz hocam?Qfil exe yi açıyorum açtıktan sonra siyah cmd geliyor ve hemen gidiyor ama program açılmıyor ne yapmam gerekiyor bilen varmı ?
Hocam Qfil'in niye açılmadığı hakkında yardımcı olabiliriz. Yalnız konu IMEI nasıl atılır gibi bir konuya dönüşür ise konunuz kapatılır. Lütfen bu hususa dikkat edelimİmei atacağım
tamamdır imei atmanın son aşaması sayılır zaten qfil onu hallettikten sonra yanlış değilsem 1 aşama kalıyor onu hallederim inş zaten önceki işlemleri başka konuya bakarak yaptımHocam Qfil'in niye açılmadığı hakkında yardımcı olabiliriz. Yalnız konu IMEI nasıl atılır gibi bir konuya dönüşür ise konunuz kapatılır. Lütfen bu hususa dikkat edelim
IMEI atma hassas bir konu hocam,işi bilen birinin yapması tavsiye edilir internette kopma bağlantı sorunu 4.5G çekmeme şebeke sorunu gibi problemleri beraberinde getirebilir orjinal dosyayı da yedekleyintamamdır imei atmanın son aşaması sayılır zaten qfil onu hallettikten sonra yanlış değilsem 1 aşama kalıyor onu hallederim inş zaten önceki işlemleri başka konuya bakarak yaptım
Tüm yedeklerimi aldım hocam eskiden gm4g de baya bir şeyler öğrenmiştim oradan yavaş yavaş gidip deneyeceğimIMEI atma hassas bir konu hocam,işi bilen birinin yapması tavsiye edilir internette kopma bağlantı sorunu 4.5G çekmeme şebeke sorunu gibi problemleri beraberinde getirebilir orjinal dosyayı da yedekleyin
Ben hala kullanıyorum gm4 uTüm yedeklerimi aldım hocam eskiden gm4g de baya bir şeyler öğrenmiştim oradan yavaş yavaş gidip deneyeceğim
hocam hallettim yabancı forumlardan genede teşekkür ederim işlem başarılı makina cayır cayır çalışıyor