Çözüldü QCY T1 Pro - Şarj Sorunu (Cepport Alışveriş)

aegnorluinwe

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
1
Siz bana adınızı soyadınızı ve telefon numaranızı gönderin ben değişim yapılarak yenisi gönderilmesi konusunda yardımcı olayım.
Özel mesaj olarak gönderiyorum.
Servise teslim edileli 10 gün oldu, hala bakıyoruz, bakılıyor vs gibi cevaplar alıyorum. Değişimini değil iadesini istiyorum ben.

Edit: Servisle 10:08 gibi tekrar görüştüm. Her zaman aradığım kendi numaramla 3 kez aradığımda açan olmadı. Başka bir numaradan aradığımda açıldı. Neyse bu da tesadüftür diyelim. Telefonu açan hanımefendi " bakılıyo işte geleli 10 gün olmuş daha yoğun burası napalım" tarzı cevaplar verdi.
Demek ki buradan yazıldığı gibi olmuyor işler.

Ben zaten bu olayı yaşadıktan sonra lanet ederek, gidip Samsung Galaxy Buds satın aldım. 3 kuruş fazla veriyim başım ağrımasın durumu oldu. Mutlu mesut kullanıyorum. 150 Lira için yaygara koparacak değilim, ama bu durumu yaşamak rahatsız edici.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Özel mesaj olarak gönderiyorum.
Servise teslim edileli 10 gün oldu, hala bakıyoruz, bakılıyor vs gibi cevaplar alıyorum. Değişimini değil iadesini istiyorum ben.

Edit: Servisle 10:08 gibi tekrar görüştüm. Her zaman aradığım kendi numaramla 3 kez aradığımda açan olmadı. Başka bir numaradan aradığımda açıldı. Neyse bu da tesadüftür diyelim. Telefonu açan hanımefendi " bakılıyo işte geleli 10 gün olmuş daha yoğun burası napalım" tarzı cevaplar verdi.
Demek ki buradan yazıldığı gibi olmuyor işler.

Ben zaten bu olayı yaşadıktan sonra lanet ederek, gidip Samsung Galaxy Buds satın aldım. 3 kuruş fazla veriyim başım ağrımasın durumu oldu. Mutlu mesut kullanıyorum. 150 Lira için yaygara koparacak değilim, ama bu durumu yaşamak rahatsız edici.

Servis incelemesi sonucunda iade talebiniz onaylandı. İlgili tutarın hesabınızda görünmesi bankanıza bağlı olarak 1-3 iş günü arasında sürebilmektedir.

Üst Alt