Push Notification Problemi

levoas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
merhaba,

yaklaşık 4 gündür telefonu kullanıyorum. iş yeri mail adrsini tanımladım. mail alırken bazen gecikme oluyor(20 dakika) hatta bazen gelmiyor ben eposta uygulamasını açınca mailler düşüyor. senkronizasyon açık.

aynı problemi whatsapp ta da yaşıyorum. izinler kısmından whatsapp ı güvenilir ve autostart yaptım. 

aynı şekilde ram i boşaltırken kullandığımız home tuşuna basılı tutma işleminde hem eposta yı hemde whatsapp ı kilitledimki ram boşaltırken bu uygulamalar kapansın istedim. ama yinede problem yaşıyorum. 

bir kaç kere factory reset yaptım. yine olmuyor yine olmuyor... daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? yardımcı olabilir misiniz?

levoas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Cvp: Push Notification Problemi

cantara pid=9129 dateline=1410269516' Alıntı:
levoas pid=9125 dateline=1410268424' Alıntı:
cantara pid=9122 dateline=1410267750' Alıntı:
Hocam MIUI'nin kendi market uygulamasında google installer diye bir uygulama var, onunla kurabilirsiniz.
:( mi Market uygulamasında google instlaller olarak aratıyorum ama bulamıyorum...

Hocam sadece google diyerek aratın. Karakterler çince olacağı için resimlerle bulmaya çalışın :)

Aşağıdaki resimde gördüğünüz uygulama.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ok :) kurayim ben cince gorunce ve google play store ikonu gormeyince yok dedim. 
Bu arada stable V5 rom kurmama ragmen benim problem maalesef devam ediyor.. :(
Valla mi3 aldigima pisman olmaya basladim. Daha ucuza esime zopo zp998 almistim hersey problemsiz...

Oyla:

levoas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Hocam yine olmadi. Google installeri yukledm arkasindan google play store u yukledim onu yuklerken google framework service ve iki ilave uygulama daha yuklemem gerektigini soyledi hepsini yukledim ve hepsini guvenilir yaptim. Google play store u acmaya calisiyorum ama uygulama hic acilmiyor...

Oyla:

levoas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3

4.9.5 V6 ROM yukledim. Ama ayni problem devam ediyor. Mail ve WhatsApp bildirimleri gelmiyor. Arkadaslar lutfen bir yardim edin. Denemedigim ROM kalmadi. Stable V5, multilan V5 ve 4.9.5 V6 3 rom denedim. Hepsinde de ayni problem. Pure android falan mi kursam?? Veya ne onerirsiniz?

Oyla:

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
Malesef belirttiginiz gecikme MIUI ile alakali halihazirda gelistiricilerin bilgisinede sunuldu fakat ne zaman cozulur mechul :(

Oyla:

levoas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3

12dyl1983 pid=9279 dateline=1410549392' Alıntı:
Malesef belirttiginiz gecikme MIUI ile alakali halihazirda gelistiricilerin bilgisinede sunuldu fakat ne zaman cozulur mechul :(
sorunun farkındalarsa o bile iyi bir gelişmedir :) benim anlamadığım neden bazı cihazlarda bu problem var. cihaz aynı cihaz yazılım aynı yazılım ya hepsinde olur yada hiçbirinde problem olmaz. ama neden az sayıdaki cihazda bu problem var?

push notification fixer adlı uygulamanın rootlu versiyonunu kurdum. whatsapp düzeldi gibi ama biraz daha takip edeceğim. ama mail de kesin sorun devam ediyor.

Oyla:
Üst Alt