Temayı geliştiren ben olmadığım için, maalesef yardımcı olamıyorum hocam..Yanliz durum çubuğunda ust üste binmeler oluyor mi 8 ee telefonda
Teşekkürler hocam yine de emeğine sağlıkTemayı geliştiren ben olmadığım için, maalesef yardımcı olamıyorum hocam..
Eskiden kullandığım bir tema ve mıuı 10a uyumlu hale getirmişler, paylaşmak istedim sadece.
Hocam global karalı rom var bende . Nasıl kuracağım bu temayı ? Rootlu cihaz
Yargısızcem hocamın söylediği gibi, maalesef global rom kullanıcıları kullanamaz bu temayı, sadece bu temayı değil hiçbir şekilde mağaza hariç tema kullanamazlar.. İki yolu var ya custom rom kullanın yada designer olun.. Forumda anlatımı mevcut.İndirme sitesinde dosya uzantısı .MTZ olduğu için yüklemiyor. .mtz olarak düzelttiğimde tema tamamen uygulanmıyor. Resimlerdeki gibi olmuyor. Yeniden başlatıyorum telefonu ama bir süre sonra stock temaya geri dönüyor. Neden olmuyor bu tema bende? (RN7)
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır çok teşekkür ederimYargısızcem hocamın söylediği gibi, maalesef global rom kullanıcıları kullanamaz bu temayı, sadece bu temayı değil hiçbir şekilde mağaza hariç tema kullanamazlar.. İki yolu var ya custom rom kullanın yada designer olun.. Forumda anlatımı mevcut.