Yardım Pubg'de Telefon Isınıyor

Dizibelid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Pubg de akıcı ayarlarda yükseğe aldığın zaman bile ısınıyor Bence bu telefonun bu kadar ısınması anormal güncellemensi lazım başka böyle sıkıntı yaşayan varmı ayrıca hdr modunu açmak için program kullanıyoruz neden

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Eyw kardeşim sağolasın ama benim demek istediğim her oyuna girmeden önce ben bunu neden yapmak zorundayım telefon kendi ayarlamalı arkasdasda a50 vardı hdr açtım oynadım telefon nerdeyse hiç ısınmıyor belkide benim telefonda problem vardır
Ama 1 kez yapman yeterli sonra uygulamaya tekrar girip ayarlamana gerek yok

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
Hocam ısınıyor derken kaç dereceye kadar çıkıyor? Örneğin Asus Rog Phone 2 bile 40-41 dereceleri görürken Pubg gibi bir oyunda özellikle aşırı (60 fps) aldığında ısınması GAYET normal :)

Oyla:

Dizibelid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
bu kadar sısınması anormal kardeşim elim yanıyor bildiğin ben oppo ax7 kullandım böyle ısınmıyordu akıcı ayarlarda yüksek modunda bile ısınıyor başka böyle olan varmı benim tel demi sıkıntı var onu çözmeye çalışıyorum ayrıca böyle devam eder se 1 sene sonra ya ekran yanar yada içindeki anakart

Oyla:

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Cihaz ne ustat

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Gerekirse ayarları düşür ısıtmayacak cihazı zorlamıcak ayarlarda oyna cihazın işlemcisi nolursa olsun ister 730 ister 855 olsun ısınıyosa hiç inatlaşmayın üzülürsünüz.
yüksek ısı bataryanın düşmanı pil yıpranır ve ekranda hayalet ekran burn-in sorunları yaşarsınız ve bu bi kaç ay içinde gerçekleşir 1 sene sürmez yani.

Oyla:

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
En iyi çözünürlük ayarı 800x600 çözünürlük, 120 fps , hdr, Movie, Msaa kapalı, gölge kapalı, ses kalitesi medium. Kasma yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerekirse ayarları düşür ısıtmayacak cihazı zorlamıcak ayarlarda oyna cihazın işlemcisi nolursa olsun ister 730 ister 855 olsun ısınıyosa hiç inatlaşmayın üzülürsünüz.
yüksek ısı bataryanın düşmanı pil yıpranır ve ekranda hayalet ekran burn-in sorunları yaşarsınız ve bu bi kaç ay içinde gerçekleşir 1 sene sürmez yani.
Mi9se quickcharger kullanıyorum 40 dereceleri buluyor telefon ısısı batarya da ısınıyor..

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
xalper97x
Ben note 6 pro kullanıyorum ve hiç oyun oynamam sıfır yani sırf sosyal medya günlük kullanım cihaz elimde hiç ısınmaz ama nasıl oldu bilmiyorum şarjda ısındığı içinde olabilir ekranda sol üstte çentik kısmında turuncu belirgin leke ips ekran yanığı oluştu ve bu kalıcı.
Telefonumu leptop soğutucusunun üstünde şarj etmeye başladım şimdi düşünün malesef üreticilerinde oyun yapımcılarınında umrunda değil nasıl olsa her türlü kazanan onlar. hızlı şarjda bize güzel geliyo ama oda zararlı ben 10w yani 5v 2a şarj cihazıyla şarj ettiğim halde ısınıyo şarjda.

Oyla:

Dizibelid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Cihaz minote 10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bencede bu üreticilerılin ısınmaya çözüm bulmaları lazim

Oyla:

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Mi note 10 kaç derece oluyor dostum baktın mı işlemci batarya sıcaklığına ? Neye göre ısınıyor dedin CPU tehrmometre var indir irfan bak sıcaklığa oyundan hemen sonra ss at bizde görelim ne kadar ısınıyor

Oyla:

Dizibelid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Batarya sıcaklığı 46 diğer sensörler 55 60 Lara gf tool u önerdiler indirdim FPS i artiriyorum hdr yi açıyorum daha az ısınıyor buda yazılımsal sıkıntı olduğunu gösteriyor güncelleme vermesi lazım

Oyla:
Üst Alt