Yardım Pubg ping sorunu

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
arkadaslar rn8 pro ilk aldigimda glibal surumdeydim wifi iyi olmasina ragmen pingim her 10 saniyeden bir 300 olup 40a iniyor wifi tek kendim giriyorum.bir ara modemde kanal 11 yaptim duzeldi.sonradan yiniden basladi sorun.mobilde veri sorun yok ama wifi hep boyle indonesia 10 romu kullaniyorum hemde global 11 indonesia 11 kullandim sorun ahni.bilen varmi cozumu?

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Miui da böyle bir ayar varmiki
Pubg oyununa girmeden önce telefondan ayarlar+wifi+ek ayarlar+trafik modu seçin+normal moddan ekstrem moda alarak denermisiniz. İnternet bağlantısında önceliği o an açık olan uygulamaya yani pubg oyununa veriyor arka plandakiler ile paylaşmıyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Pubg oyununa girmeden önce telefondan ayarlar+wifi+ek ayarlar+trafik modu seçin+normal moddan ekstrem moda alarak denermisiniz. İnternet bağlantısında önceliği o an açık olan uygulamaya yani pubg oyununa veriyor arka plandakiler ile paylaşmıyor.
bu ayar yok ki bende hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı problem bende de vardı dün geceye kadar. Gerçekten delirmek üzereydim.
Ayarlar kısmından wifi ayarlarına girdim, internet gücünü kontrol et yaptım, tarama sonrası kısıtlanmış internet kullanan uygulamanız var dedi bastım Pubg mobile çıktı düzelt bastım , dünden beri hiç sorun yok ping 50 65 arası şuan isteseniz deneyin bir
hocam boyke soyler yok ki bende

Oyla:

Amrotht4

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Dostum geliştirici seçeneklerini aktif konuma getirin oyun sürücüleri seçeneği var orada pubg'ye gir oyun sürücüsü seçeneğini seç. Sonra ana menüye dön telefonu yeniden başlat olsun bitsin bea...

Dostum geliştirici seçeneklerini aktif konuma getirin oyun sürücüleri seçeneği var orada pubg'ye gir oyun sürücüsü seçeneğini seç. Sonra ana menüye dön telefonu yeniden başlat olsun bitsin bea...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-27-23-06-26-727_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-06-27-23-06-26-727_com.android.settings.jpg
    208,7 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2020-06-27-23-06-14-751_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-06-27-23-06-14-751_com.android.settings.jpg
    211,9 KB · Görüntüleme: 100
Oyla:

FurkanMatSSS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan Mat
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0

Hocam aynı sıkıntı bende olmaya başladı 2 hafta önce.Yazdıklarınızı okudum ama bende oyun sürücüsü diye bir bölüm yok.

Oyla:

Mgok3152

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Resmi note8
Konular
0

[/QUOTEyaptim da daha kötü oldu

Hocam aynı sıkıntı bende olmaya başladı 2 hafta önce.Yazdıklarınızı okudum ama bende oyun sürücüsü diye bir bölüm yok.
Bendede yok bı fotoğraf atsan

Oyla:
Üst Alt