Son grafiklerde denedim oneplus 8 pro da, sulu boya mı desem pastel boya mı desem bilemedim. Çözünürlük çok düşük. Az buz optimizasyon sorunları var. 2 gün denedim, sunucular hala sorunluydu. 2017de ilk pubg çıktığı zamanları tekrarlıyor gibi geldi bana.Oyun şuan için aşırı kötü .. oynayıp sinir katsayımı bozmak istemiyorum . Oyun düzelene kadar oyuna rahatça girecek bir modüle çözerler zaten
Android 11 kullanıcısıyım ben ve miuimix rom kullanıyorumEvet siz andorid 9mu kullanıyorsunuz bende Android 10 custom rom yüklü
Ama tekrar deneyeceğim sil baştan
İşlem bende başarılı oldu ama bazı cihazlarda olumlu sonuç vermiyor sanırım. En garanti yol orjinal rom ve rootsuz cihaz.Her yolu denedim ama hic bir sonuc alamadim.gelisdirici seceneklerin kapadim.uygulama verilerini temizledim Airfrozen lede giriyorum oyun aciliyor günceleme ediyorum 100/15 de oyundan atiyor sonra buraya geldim.herseyi yapdim.termuxda su-c start komutun verdim oyunu acmadi kendim.girdim.yine.guncelemede oyundan atdi bunun hic bir yolu yokmu ?
Ben magisk hide yapamıyorum yaptığım zaman yetkili kullanıcıya gelmiyor ve tiki geri kalkıyorBir de bu video ile deneyin, ben bu şekilde giriş yapabiliyorum oyuna.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam erişim isteği attım onaylarmisiniz ? aygn...@PUBG: NEW STATE magisk kaldırmadan nasıl giriş yapılır?
Bildiğiniz üzere PUBG: NEW STATE oyununa rootlu cihazlardan giriş epeyce sorun yaratmaya başlamış durumda ve sizinle bu konu hakkında bir modül paylaşmak istiyorum.
Modül İUnlocker'e aittir.
Tüm sorumluluk kişiye aittir.
İndirme linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Anlatım:
1. İndirdiğimiz modülü magisk üzerinden kuruyoruz ve cihaza reset atıyoruz.
3. Magisk ayarlarından magisk'i gizliyoruz.
2. Google play üzerinden Termux adlı uygulamayı indiriyoruz.
3. "su -c start" komutunu giriyoruz ve ardından oyun açılacaktır.
4. Oyundan çıkacağımız zaman Termux uygulamasına girip "su -c stop" yazıyoruz.
Not; magisk gizlemeniz şart. Magisk gizlemeden giriş yaparsanız bir süre sonra oyundan atıyor.
Videolu anlatım:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Knk erişim zini alamiyorum ki yapayımBende sorunsuz çalıştı, videoyu tam olarak izleyip doğru adımları uyguladığınızdan emin misiniz?