Soru Pubg moble

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Merhaba arkadaşlar sorun şu yönde pubg oyununda adamların yoğun bulundukları yerlerde kasma sorunu yaşıyorum bunun çözümü nedir hex editör kullanıyorum ama oda Stabil değil birde önereceğiniz cihaz varmıbu oyun için fazla bütçe yok bu arada.

KingMan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YuSuF02
Cihazım
Uçak
Konular
24
Merhaba arkadaşlar sorun şu yönde pubg oyununda adamların yoğun bulundukları yerlerde kasma sorunu yaşıyorum bunun çözümü nedir hex editör kullanıyorum ama oda Stabil değil birde önereceğiniz cihaz varmıbu oyun için fazla bütçe yok bu arada.
model nedir

Oyla:

eazimetli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyübcan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Hocam ufak bir soru sorucam . ortalama 1 yıl oldu telefonu alalı . Şu zamana kadar kasma sorunu olmuyordu .son 3-4 günde en düşük ayarda olmaya başladı yane global version'u da yeni yüklemedi aslında. Bu neden kaynaklanır . Farklı bir yol'u yok mu ? Çalışan bir telefon durup dururken bu hale geldi.
128 hafıza 4 gb ram mevcut

oyunun son sezon güncellemesinden sonra bu hale geldi malesef oyunla alakalı kalabalık alanda kasma sorunu ben bu modül ile çözdüm hatta bunu çözen 100 kişi var sharpshooter kullanıyordum ikisi ile bu modülle çözüm sağlandı başka yolu yok maalesef

Oyla:

Emre Yorulmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
oyunun son sezon güncellemesinden sonra bu hale geldi malesef oyunla alakalı kalabalık alanda kasma sorunu ben bu modül ile çözdüm hatta bunu çözen 100 kişi var sharpshooter kullanıyordum ikisi ile bu modülle çözüm sağlandı başka yolu yok maalesef
Hocam selam , Modul dediğiniz ne oluyor . Sharpshooter nedir ? biraz detaylı bilgi verebilir misiniz ?

Oyla:
Üst Alt