Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili dostlar böylesine basit sorunlardan dolayı tartışıp bir birinizin kalbini kırmayın lütfen
benim ricam son açtığım konuya bakıp yardımcı olursanız sevinirim
merhaba değerli arkadaşlar günlerdir uğraşıp çözemediğim bir sorun var. ben telefona klavye ve mause takıp oyun oynuyorum. kullandığım çoğaltıcı markası ve modeli: bix BX07HB Note 10 pro cihazım çoğaltıcıyı okuyor ama şarj girişini bağlayınca usbler devre dışı kalıyor. Yani klavye ve mause...
Oyundan değil dostum bir Türkiye Cumhuriyeti avukatıyla gereksiz münakaşa girip hakaret etmesi sonucu bu olay olabiliyor işte burda tehtit yoktur arkadaş konuşmayı bıraktığı için konuyu üstelemiyorum teşekkür ederim
Forum Yöneticisi aradi kınadı simdi beni ve banladi forumdan bu son mesaj icin ozel izin aldim yoneticiden. yaptiginizi begendinizmi simdi sayin avukat mert bey.
Oyundan değil dostum bir Türkiye Cumhuriyeti avukatıyla gereksiz münakaşa girip hakaret etmesi sonucu bu olay olabiliyor işte burda tehtit yoktur arkadaş konuşmayı bıraktığı için konuyu üstelemiyorum teşekkür ederim
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle, adam döven hapis,adam öldüren serbest (Güncel konu )
Oğlum burayı kullanıyor ben oğlumun hesabından sadece anlayamadığım konuları soruyorum nick bakarak adam yargılamak bir az garip ne yazsaydi oglum benim babam avukatmi ?
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle, adam döven hapis,adam öldüren serbest (Güncel konu )
5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125 Maddesine göre Tüm Üyelerimiz Paylaşımlarından ve Yazılarından Sorumludur. Hukuka, kanuna aykırı yazı yazmak yasaktır ve yazılan tüm yazılar log halinde saklanmaktadır.IP adresi gibi bilgiler yada log kayıtları dava süreci gibi durumlarda yada gerektiği durumlarda adli makamlara verilmek için 5 yıl boyunca saklanacaktır.Sitemiz üyelerin paylaşımlarında sorumlu değildir ve kontrol etme yükümlülüğü yoktur.
İşin komik tarafı bu kadar basit sanılıyor bazı şeyler nice cinayet vb işleyen suçlular ceza almadan serbest kalıyor hakimin karşısına çıktığında hakim bey fps konusu oldu bana hakeret etti
İşin komik tarafı bu kadar basit sanılıyor bazı şeyler nice cinayet vb işleyen suçlular ceza almadan serbest kalıyor hakimin karşısına çıktığında hakim bey fps konusu oldu bana hakeret etti
Öncelikle bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam: tek bir avukat bütün olaylar bakmıyor mesela örnek vermek gerekirse boşanmanın ayrı bir avukatı var siber suçlarla mücadele ayrı bir avukatı var yani bölümüne göre bunun gibi daha çok örnek var tekrar dan teşekkür ederim güzel insan
Öncelikle bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam: tek bir avukat bütün olaylar bakmıyor mesela örnek vermek gerekirse boşanmanın ayrı bir avukatı var siber suçlarla mücadele ayrı bir avukatı var yani bölümüne göre bunun gibi daha çok örnek var tekrar dan teşekkür ederim güzel insan