Yardım PUBG Mobile yedekleme

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
52
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 12
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefona sıfırdan rom kurucam fakat biliyorsunuz ki pubg ve kurduktan sonra içindeki ekstra indirmeler harita vb. Çok büyük dosyalar. Ben her seferinde yeniden indirmek yerine yedekleyebiliyor muyum sıkıntısız bir şekilde hem oyunu ve hem içinden sonradan indireceğimiz haritaları herşeyi.

Şuan oyun kurulu ve içindeki ekstra indirilen ögeler de indirilmiş durumda.
Bunları komple sıkıntısız yedekleyip sonra romu kurduktan sonra sıkıntısız geri yükleyebileceğimiz bir yöntem var mı sizin de sorunsuz kullandığınız?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhaba hocam, Swift Backup ile yedekleme yapabilirsiniz. Forumda gerekli rehber bulunuyor.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Arkadaşlar telefona sıfırdan rom kurucam fakat biliyorsunuz ki pubg ve kurduktan sonra içindeki ekstra indirmeler harita vb. Çok büyük dosyalar. Ben her seferinde yeniden indirmek yerine yedekleyebiliyor muyum sıkıntısız bir şekilde hem oyunu ve hem içinden sonradan indireceğimiz haritaları herşeyi.

Şuan oyun kurulu ve içindeki ekstra indirilen ögeler de indirilmiş durumda.
Bunları komple sıkıntısız yedekleyip sonra romu kurduktan sonra sıkıntısız geri yükleyebileceğimiz bir yöntem var mı sizin de sorunsuz kullandığınız?
Cihazın ayarlar kısmındaki yedekle yükle seçeneği üzerinden yedekleme alabilirsin yedeği dosya yöneticisinde MIUI adlı klasörün içindeki backup klasörüne atıyor usb veya sd karta taşıyıp rom yükleme sonrası aynı şekilde geri taşıyıp restore yapabilirsiniz

Oyla:

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın ayarlar kısmındaki yedekle yükle seçeneği üzerinden yedekleme alabilirsin yedeği dosya yöneticisinde MIUI adlı klasörün içindeki backup klasörüne atıyor usb veya sd karta taşıyıp rom yükleme sonrası aynı şekilde geri taşıyıp restore yapabilirsiniz
Swiftbackup ile yaptım. Bu dediğiniz yöntemi bilmiyordum bir dahakine onu da denerim çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam, Swift Backup ile yedekleme yapabilirsiniz. Forumda gerekli rehber bulunuyor.
Yaptım hocam swift backup ile sorunsuz şekilde. Çok teşekkürler

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Datası yüksek uygulama oyun vs için 3. Şahıs uygulamaları tavsiye etmiyorum çünkü data ve obb dosyalarının yedeğini almıyor en iyi yedekleme sistemi cihazın kendi yedek alma özelliğidir.
Başka marka cihaza geçmedikçe onu kullanmanızı tavsiye ederim

Oyla:
Üst Alt