- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 65
Yeni sürümde çalışır mı ?
Pubg mobile aim assist modülü nedir ?? Sekmeme gibi bişey mi ?Dosyalari bende inceledim goze çarpan normal dışı birşey yok cihazı mi 11 olarak gösteriyor pubg ye tek olayi budur hocam Ben aylardır kullanıyorum cihaz durduk yere APK lar yüzünden brick yemez ancak gider güvenlik uygulamasi gibi silinmeyen uygulamalara APK yuklerseniz silmeye çalışırsanız brick olur cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazımda yüklü olan modüller
EvetYeni sürümde çalışır mı ?
Hayır hocam ayarlarda bilgin Nisan yardımı varya sözde onun ayarını yükseltiyor ama ben hiç bir fark göremedim denedigimdePubg mobile aim assist modülü nedir ?? Sekmeme gibi bişey mi ?
Hatta zararı var hasar bagı oluyor o modülleri kurunca vurdum saniyorsun vurmuyorEvet
Hayır hocam ayarlarda bilgin Nisan yardımı varya sözde onun ayarını yükseltiyor ama ben hiç bir fark göremedim denedigimde
Anladım. Oyun zaten başlı başına buglu da bulaştık bi kereEvet
Hayır hocam ayarlarda bilgin Nisan yardımı varya sözde onun ayarını yükseltiyor ama ben hiç bir fark göremedim denedigimde
Hatta zararı var hasar bagı oluyor o modülleri kurunca vurdum saniyorsun vurmuyor
On sürüm yüklü hocam hata veriyorHangi magisk surumunu
kullanıyorsunuz 23 ve 24 ve çalışıyor
Aynı sorun bende de oldu. Ultra sesleri aktif etmek için oyunu yeniden başlatıyorum ayarlar gidiyor.Bu modülü kurduğun zaman olmuyor o
Modülü kurmadiysaniz oyun otomatik sifirliyor gfx ayarlariniHocam çok teşekkürler gerçekten bu forumda işime yarayan açık ara en iyi konu buydu.
Not : Çözünürlük işe yaramadı zaten cihazım tüm grafikleri destekliyordu (mi 10t) ama çözünürlük düşüktü. Sadece gfx ile çözünürlüğü yükseltebiliyorum.
Hocam modülü kurmadım ama yanlış anlamadıysam modül sadece cihazımızı mi 11 gibi gösterip grafik ayarlarını açıyor yazmışsınız ama benim cihazım zaten tüm grafik ayarlarını açıyor. Birde modülle birlikte deneyeyim.Modülü kurmadiysaniz oyun otomatik sifirliyor gfx ayarlarini