Active.sav dosyasını com.tencent.ig klasöründe saved games klasörünu bulun oraya atın
R rdvndag Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Rıdvan Cihazım Xiaomi Mi 9 T Yaş 35 Konum İstanbul Katılım 20 Mart 2020 Konular 7 Mesajlar 67 Tepkime puanı 13 Puanları 8 23 Şubat 2023 #11 Active.sav dosyasını com.tencent.ig klasöründe saved games klasörünu bulun oraya atın
Mehmet 90 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Mehmet Emin Cihazım Poco X3 GT Yaş 21 Konum Şanlıurfa Akçakale inceler köyü Katılım 22 Eylül 2022 Konular 53 Mesajlar 253 Tepkime puanı 24 Puanları 18 26 Şubat 2023 #12 rdvndag' Alıntı: 60 FPS config çoğunu kendim yaptım. Süper akıcı dürbünler hdr gibidir. Genişletmek için tıkla ... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. hocam böyle çok kasıyor bence yüklemeyin bu arada cihazım kötü bir cihaz değil X3 GT normalde 60 fps
rdvndag' Alıntı: 60 FPS config çoğunu kendim yaptım. Süper akıcı dürbünler hdr gibidir. Genişletmek için tıkla ... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. hocam böyle çok kasıyor bence yüklemeyin bu arada cihazım kötü bir cihaz değil X3 GT normalde 60 fps
R rdvndag Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Rıdvan Cihazım Xiaomi Mi 9 T Yaş 35 Konum İstanbul Katılım 20 Mart 2020 Konular 7 Mesajlar 67 Tepkime puanı 13 Puanları 8 27 Şubat 2023 #13 Mehmet 90' Alıntı: Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. hocam böyle çok kasıyor bence yüklemeyin bu arada cihazım kötü bir cihaz değil X3 GT normalde 60 fps Genişletmek için tıkla ... Bende hiç kasmıyor hocam. Poco f2 pro ile 12 t proda sorunsuz kullanıyorum. Birde sizin oyunda gariplik var gibi. Çimler değişik
Mehmet 90' Alıntı: Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. hocam böyle çok kasıyor bence yüklemeyin bu arada cihazım kötü bir cihaz değil X3 GT normalde 60 fps Genişletmek için tıkla ... Bende hiç kasmıyor hocam. Poco f2 pro ile 12 t proda sorunsuz kullanıyorum. Birde sizin oyunda gariplik var gibi. Çimler değişik