Yardım PUBG Mobile açılmama sorunu

selimarslanjpg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 14.0.3 (SMOIDXM)
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar bu sorunu yaklaşık 4 gün önce TWRP den telefonu sfırıladığımdan beridir yaşıyorum. İlk yüklediğimde sorun yoktu ancak sonraki gün yine aynı hatayı vermişti hassasiyet ayarlarımı Bulut'a kaydetmediğim için doğal olarak onlar da kayboldu. Sonra oyunu silip tekrar play Store den yükledim aynı hatayı verdi, APK yı yükledim yine aynısı oldu, getsapp üzerinden yüklediğimde ise oyun açıldı dosyalar yüklendi ve ben ertesi sabah yine aynısını yaşayacağımı bilmediğim için hassasiyet ayarlarımı baştan yaptım ve yine buluta kaydetmedim 😃. Şuan sorun devam ediyor ayarlardan izin veriyorum vs. Hiçbiri çözüm olmuyor. Şu an sadece oyundaki hassasiyet ayarları dosyasının tam olarak nerede olduğunu (jiroskop ayarları ve silaha özel ayarlar da dahil) bana söylerseniz sevinirim çünkü çok uğraştırıyor tekrar yapması. Bu sorunun neyden kaynaklı olduğu hakkında en ufak fikrim yok ilk yaşadığımda önbellek silerek vs. Oyunu silip yükleyerek çözüme ulaştım ancak ayarlar gitti. Lütfen yardım edin.

Ek olarak: Telefon rootlu ve uzun süredir pubg için 120fps magisk modülü kullanıyorum bence bundan kaynaklı değil telefonu sıfırlamadan önce de kullanıyordum bir sıkıntı yaşatmadı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-18-20-21-50-527_com.tencent.ig.jpg
    Screenshot_2024-10-18-20-21-50-527_com.tencent.ig.jpg
    244,7 KB · Görüntüleme: 28
Üst Alt