Yardım Pubg Lite Hatası

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Windows 10
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Açık
Uzun zamandır girmediğim ancak eskiden hiç hata olmadan oynadığım pubg liteye gireyim dedim ancak hata verdi araştırdım herşeyi denedim ancak bir çözüm bulamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Yükleyin tabiki. Ben onu çoktan yaptınız sanıyordum. Driverı yükleyin ondan sonra bu adımlara aynen geçelim. :) haha--
Hocam oyun açıldı haha-- Çok teşekkür ederim inşallah oyun içi sıkıntı vermez

Oyla:

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Sanırım silip yüklemeyle alakalı haha-- haha--

Neyse geçmiş olsun. çözüldü en azından demek ki eksik yada kalıntı sürücü dosyaları kaynaklı idi. D3D Device Being Lost deyince Grafik kartının da aşırı ısınmaya bağlı cevap vermeyi kestiğini de düşünmedim değil ki yabancı kaynaklarda da bu söyleniyor iyi ki öyle bir durum çıkmadı sizde. DDU yu da bir yere atın dursun kenarda faydalı bir yazılım vallaha Paypal kapalı olmasa bağışta yapacam adama. :)

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Neyse geçmiş olsun. çözüldü en azından demek ki eksik yada kalıntı sürücü dosyaları kaynaklı idi. D3D Device Being Lost deyince Grafik kartının da aşırı ısınmaya bağlı cevap vermeyi kestiğini de düşünmedim değil ki yabancı kaynaklarda da bu söyleniyor iyi ki öyle bir durum çıkmadı sizde. DDU yu da bir yere atın dursun kenarda faydalı bir yazılım vallaha Paypal kapalı olmasa bağışta yapacam adama. :)
Tekrardan çok teşekkür ederim hocam :$

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Hocam tekrardan konuyu açıyorum oyun açılmıyor ve masaüstü sağ tıkta maalesef Nvidia Denetim Masası görünmüyor başka oyunlarda ise siyah siyah çizgiler çıkıyor oyun karışıyor gibi oluyor saniyelik

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
DirectX versiyonunu 9 yapma şansınız varsa o şekilde deneyin. Diğer oyunlarda görüntü karışması varsa bir ihtimal de olsa ekran çipi arızalanıyor olabilir.

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
DirectX versiyonunu 9 yapma şansınız varsa o şekilde deneyin. Diğer oyunlarda görüntü karışması varsa bir ihtimal de olsa ekran çipi arızalanıyor olabilir.
Directx 11 i silip mi kurmam gerekir direk mi

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Directx 11 i silip mi kurmam gerekir direk mi
Hayır DirectX 9.0c kütüphanelerini yükleyin Microsoft'tan. Oyun ayarlarında grafik kısmında DirectX sürümü seçme opsiyonu varsa 9 seçin yoksa birşey yapmanıza gerek yok

Oyla:
Üst Alt