Yardım Pubg Lite Hatası

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Windows 10
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Açık
Uzun zamandır girmediğim ancak eskiden hiç hata olmadan oynadığım pubg liteye gireyim dedim ancak hata verdi araştırdım herşeyi denedim ancak bir çözüm bulamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Temizeyip yeniden başlatayım değil mi?

Yazılımı açınca en üstte seçeneklere girin altta güvenli modda başlat mesaj kutusunu tikleyin yazılımı kapatıp tekrar açın seçenekli başlatma penceresi gelecek oradan güvenli modda yeniden başlat deyin güvenli modda yeniden başladıktan sonra yazılım tekrar açılacak temizleyip yeniden başlat (tavsiye edilen)'i seçerek yeniden başlatın sistemi.

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
şimdi ben evdeki pcden değil ama şöyle bişey diyeyim size oyunu kurmadan öncee directx vs indirmeni istiyorya ha işte onları güncelle siteden tekrar indir veya silip onu yükle büyük ihtimal onunla alakalı olabilir
Zaten yaptım hocam hepsindede zaten kurulu diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı açınca en üstte seçeneklere girin altta güvenli modda başlat mesaj kutusunu tikleyin yazılımı kapatıp tekrar açın seçenekli başlatma penceresi gelecek oradan güvenli modda yeniden başlat deyin güvenli modda yeniden başladıktan sonra yazılım tekrar açılacak temizleyip yeniden başlat (tavsiye edilen)'i seçerek yeniden başlatın sistemi.
Hocam yaptım şimdi driveri kuracağımda sizce eski sürümlerden mi kurayım sonmu hangisi daha iyi performans verir.

Oyla:

bayarmuhammed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
red mi note 7
Konular
2
işte eskisini silip tekrar yükle bence benim windows 10 ekran kartının eski versiyonunu yüklerdi hep bende manuel olarak siteden kendim indirim son sürümünü kurdum bunu örnek alarak hep aynı yapıyorum sadece bi fikir benim ki :)

Oyla:

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Bu işlemleri yaptıktan sonra son olarak Gpu z yazılımını indirip Sensor bölümünde Gpu nun ne kadar yükte çalıştığının bir görselini atabilirmisin. Bu sorunun temel sebebi aslında ısınmadan kaynaklanıyor bu her yerde yazıyor zira zaten hata raporunda da belirtiliyor. D3D Device Being Lost. Bakalım biz burada sürücüleri tamamen temizleyip yeniden yükleyerek durumdan kurtulabilecekmiyiz. Örneğin AMD ler de sık karşılaşılan Wattman hatasının bir diğer sebebi de kullanıcıların driverlarını kaldırırken veya kaldırdıklarını sanarken geride artık sürücü dosyası bırakmalarından kaynaklanıyor geride kalan birkaç kesiminde grafik kartında sıkıntı çıkabiliyor bu işlemleri yapın sonrasına da bakalım.

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Bu işlemleri yaptıktan sonra son olarak Cpu z yazılımını indirip Sensor bölümünde Gpu nun ne kadar yükte çalıştığının bir görselini atabilirmisin. Bu sorunun temel sebebi aslında ısınmadan kaynaklanıyor bu her yerde yazıyor zira zaten hata raporunda da belirtiliyor. D3D Device Being Lost.
Sensor kısmını bulamadım hocam

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    26,8 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2

Oyuna girin şimdi yazılım açık kalsın bakalım değere ne olacak oyundan attıktan sonra hemen bir görüntü alalım. Boşta bu değerlerin olması normal çünkü ama sıkıntınız yazılımsal değil sizin Grafik kartınız cevap vermeyi kesiyor. zaten attığınız raporda da belli bu.

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Oyuna girin şimdi yazılım açık kalsın bakalım değere ne olacak oyundan attıktan sonra hemen bir görüntü alalım. Boşta bu değerlerin olması normal çünkü ama sıkıntınız yazılımsal değil sizin Grafik kartınız cevap vermeyi kesiyor.
Driver yüklemeyeyim mi?

Oyla:
Üst Alt