Yardım Pubg kare hızı sorunu

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
Redmi note 6 pro cihazımda pubgde kare hızı bölümünde yüksek seçeneği yok ve oyun diğer redmi note 6 pro'lara göre daha çok donuyor dengelide bile oynanmıyor. Arkadaşım da aynı cihazı kullanıyor ve onda yüksek seçeneği var ve oyunu akıcı bir şekilde oynayabiliyor. Bende yüksek seçeneğinin olmamasının sebebi nedir ve nasıl düzeltirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
Cihaz doluluguyla alakali kasmasi ayrica internet hizi ile alakali kare hizina gelirsek sürümle alakali bendede 9 var ortadan yükseği yok gfx tool kullaniyorum hdr ye kadar açıyorum

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Üstteki ayarı dengeliden akıcıya getirir misin ? O zaman kare hızına seçenek olarak yüksek çıkabilir.

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstteki ayarı dengeliden akıcıya getirir misin ? O zaman kare hızına seçenek olarak yüksek çıkabilir.
Denedim maalesef çıkmadı hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz doluluguyla alakali kasmasi ayrica internet hizi ile alakali kare hizina gelirsek sürümle alakali bendede 9 var ortadan yükseği yok gfx tool kullaniyorum hdr ye kadar açıyorum
Hocam bu eski bir ss şuan 26 gb var telefonda

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
Ayrıca eklemek istiyorum xiaomi yeni güncelleme ile kernelin ayarını düşürdü direk 30 ve üstüne cikinca isinma oyun da yavaşlatma söz konusu ve ekrana cihaz isindi gibi bir yazi atiyor oyundan atiyor sonra

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Yazılım sürümleri farklıdır hocam aynı iki cihazın farklı şekilde göstermesi normal değil. Gfx Tool kullanılabilir ancak Tencent'ın açıklaması yasaklanma sebebi olarak gösteriliyor. Ben bi ara kullandım sorun olmadı ancak garantisi yok banlanma riskinin. Bunu göze alarak deneyebilirsiniz.

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
Ayrıca en aşağıdaki grafigi optimize et secenegini kaldirin en altta olmasi lazım cihazi yavaslatan etmenlerdende birisi o

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılım sürümleri farklıdır hocam aynı iki cihazın farklı şekilde göstermesi normal değil. Gfx Tool kullanılabilir ancak Tencent'ın açıklaması yasaklanma sebebi olarak gösteriliyor. Ben bi ara kullandım sorun olmadı ancak garantisi yok banlanma riskinin. Bunu göze alarak deneyebilirsiniz.
Yani cihazı güncellemem mi gerekir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca en aşağıdaki grafigi optimize et secenegini kaldirin en altta olmasi lazım cihazi yavaslatan etmenlerdende birisi o
Tamam hocam saol uygularım

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Arkadaşınız yeni sürüm kullanıyorsa ve o şekilde yüksek ayarı çıkıyorsa güncelleyebilirsiniz. Onun haricinde cihaz için gelen güncelleme varsa zaten dış tehlikelerden korumak adına da yazılım güncellemelerini yapmanızı tavsiye ederim.

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
Arkadaşınız yeni sürüm kullanıyorsa ve o şekilde yüksek ayarı çıkıyorsa güncelleyebilirsiniz. Onun haricinde cihaz için gelen güncelleme varsa zaten dış tehlikelerden korumak adına da yazılım güncellemelerini yapmanızı tavsiye ederim.
Cihaz şuan redmi note 6 pro için gelebilecek en son sürümde hocam. Onda yüksek ayarı çıkmasının başka sebebi yok mudur?

Üst Alt