Soru Pubg İçin En İyi Rom Hangisi? / Note 4

Qerim7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
Arkadaşlar 3 gb ram var artık çıldırcam miui 11 güncellemesini aldım telefon pubg de kastı. Sonra pixel romları denedim hala oyunda bi kasmalar mevcut. Elin iphonesinde 2 gb ram var hdr oynuyor anasinı satim. Yadım edin nolur pubg için en iyi rom hangisi olur acaba?

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
abi o telefonda pubg tabi kascak kb ama.adreno 506 mi kaldı .ram oynatmaz gpu oynatır.

Oyla:

Godfather06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
Arkadaşlar 3 gb ram var artık çıldırcam miui 11 güncellemesini aldım telefon pubg de kastı. Sonra pixel romları denedim hala oyunda bi kasmalar mevcut. Elin iphonesinde 2 gb ram var hdr oynuyor anasinı satim. Yadım edin nolur pubg için en iyi rom hangisi olur acaba?
Her kullanıcının rom beklentisi farklıdır bu yüzden kendin deneyip göreceksin.Ram konusunda sıkıntı yaşıyorsan greenify ve gms doze kullanıp uygulamaları uyutabilirsin veya anlık çözüm istiyorsan 'Ram Cleanup' kullanabilirsin.

Oyla:

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
GFX Tool ile şu ayarları yapın:

tabi siz grafiği en basite alın + hdr yerine standartı seçin ek olarak.
msaa ve gölge kapayın. Apply deyin.

Oyla:

Qerim7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler gfx toolundan tutun aklınıza gelebilecek her şeyi denedim grenify aktıf durumda ramexpender aktif durumda güclendiriciler aktif durumda. Sanırım fazla sey isitiyorum ama bu haldeyken bile takilmalar yaşıyorum. Tek çarem telefonu daha az yoran bi rom olabilir diye düşündüm. Var mı bir öneriniz?

Oyla:

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
Beyler gfx toolundan tutun aklınıza gelebilecek her şeyi denedim grenify aktıf durumda ramexpender aktif durumda güclendiriciler aktif durumda. Sanırım fazla sey isitiyorum ama bu haldeyken bile takilmalar yaşıyorum. Tek çarem telefonu daha az yoran bi rom olabilir diye düşündüm. Var mı bir öneriniz?
Dostum dediğim program hepsi gibi değil ve denedim işe yaramakta. Sen yapıp gelir misin? olmazsa sağlık olsun :)

Oyla:

Qerim7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum dediğim program hepsi gibi değil ve denedim işe yaramakta. Sen yapıp gelir misin? olmazsa sağlık olsun :)
Öncelikle sabrınız icin tesekkur ederim. Fakat üzgünüm eskiden ki eskiden desigim şurda miui 11 i guncellemeden once gfx e gerek duymadan oynadigim oyunu suan bunlara muhtaç kaldım. Anlıyacağın o ki ustam binprograma bağlı kalıp görüntü kalitesini düsürüp oyun oynamak istemiyorum ;(
Askerdeyiz imkanlar kısıtlı tabi :D monkey~~

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Öncelikle sabrınız icin tesekkur ederim. Fakat üzgünüm eskiden ki eskiden desigim şurda miui 11 i guncellemeden once gfx e gerek duymadan oynadigim oyunu suan bunlara muhtaç kaldım. Anlıyacağın o ki ustam binprograma bağlı kalıp görüntü kalitesini düsürüp oyun oynamak istemiyorum ;(
Askerdeyiz imkanlar kısıtlı tabi :D monkey~~
Faydam dokunursa diye yazıyorum MIUI 11 güncellemeden önce demişsiniz. MIUI 10 olan romlar mevcut kısa bi araştırmadan sonra belki o eski istediğiniz performansa kavuşabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun hatta bir tane telefonunuza uygun MIUI 10 rom buldum.

Oyla:
Üst Alt