Yardım Pubg Hassasiyet Sorunu

Np_Overlord

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
36
Merhaba
Çok sık pubg oynuyorum ve 1 haftadır ekran sorunum var oynarken hassasiyetim sonda olmasına rağmen hassas değil birde yürürken bırakıyor istediğim gibi oynayamıyorum eskiden böyle değildi sizce ne yapmam gerekir ?

Miui:10.2.1.0
Bl açık

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Hocam kesinlikle katılıyorum size ama bunu çocuğa anlatmaya çalışmaktan ziyade, aile büyüklerine anlatmamız gerekir..
Yeğenim 13 yaşında erkek, futbol, basketbol, yüzme ile ilgileniyor, çokta seviyor.. PlayStation ve telefonu yoktu ama aldılar mecburen, tek sözü yetti telefonu aldırmak için, kimse de gıkını çıkaramadı..

'' Biz dışarıda oynuyoruz, herkes eve dağılınca WhatsApp'tan konuşuyorlar, fortnite oynuyorlar, ben yalnız kalıyorum '' Bu söz bütün tartışmayı bitirdi.. Ve o telefon, arkasından da PlayStation alındı..

Eğer tüm çocukların aile büyükleri telefon vs. almayalım diye ortak bir karar alsaydı, yeğenim bu durumu hiç yaşamayacaktı..

Çocuklardan önce aile bireylerinin eğitilmesi şart hocam.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi öncelikle ailede biter hocam ama 19 yaşındaki bir genç kendi kararlarını verebilir sonuç olarak kendisi kendimiz kafamızda bitirmemiz lazım.

benim 4,5 yaşında bir kızım var. günlük en fazla annesi bir saat tablet kullanmasına izin veriyor. Bir gün işten geldim bi baktım tabletten saçma sapan videolar izliyor . Slime videoları var 40 50 yaşındaki karı kocalar salak salak video çekip çocuklar izliyor ve bu gerizekalı insanlarında milyonlarca takipcisi var. Hemen aldım elinden tableti bundan sonra sana daha farklı şeyler yapacağız kızım artık tabletten çizgi film izlemek yok dedim. tv den annesi yuutube'tan açıyor eğitici videoları onları izlemeye başladı son bir kaç aydır. Kelime haznesi o kadar geliştiki bazen diyorum bu çocuk bu kelimeleri nasıl bir araya getirip kullanıyor diye. En başında aile çok önemli nasıl başlarsa öyle devam eder. Malesef bizim ülkemiz insanları bu konuda çok umursamaz durumda . Çoğu ailenin düşündüğü şey aman ben akşam olsunda dizimi rahat rahat izleyeyim diye çocuğu yeterki ses çıkarmasın diye ver eline telefon tablet pc her neyse takılsın sesi soluğu çıkmasın. Bu çok yanlış ve bencil bir düşünce.

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
Tabi öncelikle ailede biter hocam ama 19 yaşındaki bir genç kendi kararlarını verebilir sonuç olarak kendisi kendimiz kafamızda bitirmemiz lazım.

benim 4,5 yaşında bir kızım var. günlük en fazla annesi bir saat tablet kullanmasına izin veriyor. Bir gün işten geldim bi baktım tabletten saçma sapan videolar izliyor . Slime videoları var 40 50 yaşındaki karı kocalar salak salak video çekip çocuklar izliyor ve bu gerizekalı insanlarında milyonlarca takipcisi var. Hemen aldım elinden tableti bundan sonra sana daha farklı şeyler yapacağız kızım artık tabletten çizgi film izlemek yok dedim. tv den annesi yuutube'tan açıyor eğitici videoları onları izlemeye başladı son bir kaç aydır. Kelime haznesi o kadar geliştiki bazen diyorum bu çocuk bu kelimeleri nasıl bir araya getirip kullanıyor diye. En başında aile çok önemli nasıl başlarsa öyle devam eder. Malesef bizim ülkemiz insanları bu konuda çok umursamaz durumda . Çoğu ailenin düşündüğü şey aman ben akşam olsunda dizimi rahat rahat izleyeyim diye çocuğu yeterki ses çıkarmasın diye ver eline telefon tablet pc her neyse takılsın sesi soluğu çıkmasın. Bu çok yanlış ve bencil bir düşünce.
Birde şu saçma tiktok uygulaması var hocam çok saçma cidden

Oyla:

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Merhaba
Çok sık pubg oynuyorum ve 1 haftadır ekran sorunum var oynarken hassasiyetim sonda olmasına rağmen hassas değil birde yürürken bırakıyor istediğim gibi oynayamıyorum eskiden böyle değildi sizce ne yapmam gerekir ?

Miui:10.2.1.0
Bl açık

Ayarlar/hesaptan çıkış yapın sonra sağ üsteki tamir et butonu işinizi görecektir.

Oyla:
Üst Alt