Yardım Pubg Hassasiyet Sorunu

Np_Overlord

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
36
Merhaba
Çok sık pubg oynuyorum ve 1 haftadır ekran sorunum var oynarken hassasiyetim sonda olmasına rağmen hassas değil birde yürürken bırakıyor istediğim gibi oynayamıyorum eskiden böyle değildi sizce ne yapmam gerekir ?

Miui:10.2.1.0
Bl açık

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
19 Yaşında gencecik bir kardeşimizsiniz. Bence bu kadar bağımlısı olmayın. Gerçekten bir hastalık bu lanet oyun. Geçenlerde haberlerde izledim bir pupg bağımlısı genç röportajında anlatıyor. Bazen balkonda bekliyorum acaba ne zaman uçak gelip te erzak vs atacak diye. :(

Oyla:

Np_Overlord

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
19 Yaşında gencecik bir kardeşimizsiniz. Bence bu kadar bağımlısı olmayın. Gerçekten bir hastalık bu lanet oyun. Geçenlerde haberlerde izledim bir pupg bağımlısı genç röportajında anlatıyor. Bazen balkonda bekliyorum acaba ne zaman uçak gelip te erzak vs atacak diye. :(
Sigara gibi başlayınca bırakamıyorsun keşke başlamasaydım

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
ülkeye sizin gibi genç nesiller lazım. Boş verin bu kadar bağımlı olmayı. Profilimdeki mesaj tam da anlatmak istediğimi ifade ediyor aslında hocam.

Korkarım ki bir gün teknoloji, insan etkileşiminin önüne geçecek ve aptal bir nesil ortaya çıkacak.

Oyla:

İDRİS USLU

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İdris
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Konular
15
ülkeye sizin gibi genç nesiller lazım. Boş verin bu kadar bağımlı olmayı. Profilimdeki mesaj tam da anlatmak istediğimi ifade ediyor aslında hocam.

Korkarım ki bir gün teknoloji, insan etkileşiminin önüne geçecek ve aptal bir nesil ortaya çıkacak.
Hocam çok haklısınız bende çok sık oynuyorum ama bazıları gibi gidip oyuna 40 bin 100 bin TL yatırmuyorum şu ana kadarda para yatırmadım sonuçta bu bir oyun

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Hocam amaç para yatırıp yatırmamak değil. Önemli olan bağımlısı olmak. Yıllardır abartısız 5 yıldır clash royale oynuyorum telefonda oynadığım tek oyun. gelinebilecek en son seviyeye geldim ve çok ta fazla değil günlük ortalama bir saat harcıyorum oyuna. Bize çok fazla gelmeyen o bir saat aslında aya yıla hatta 5 yıla vurduğumuz zaman hayatımızın ne kadar büyük bir kısmını aslında boşa harcadığımızı anlayabiliriz.

Oyla:

İDRİS USLU

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İdris
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Konular
15
Hocam amaç para yatırıp yatırmamak değil. Önemli olan bağımlısı olmak. Yıllardır abartısız 5 yıldır clash royale oynuyorum telefonda oynadığım tek oyun. gelinebilecek en son seviyeye geldim ve çok ta fazla değil günlük ortalama bir saat harcıyorum oyuna. Bize çok fazla gelmeyen o bir saat aslında aya yıla hatta 5 yıla vurduğumuz zaman hayatımızın ne kadar büyük bir kısmını aslında boşa harcadığımızı anlayabiliriz.
Aynen hocam.. Valla çok haklısınız. Ülke elden gidiyeah

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam kesinlikle katılıyorum size ama bunu çocuğa anlatmaya çalışmaktan ziyade, aile büyüklerine anlatmamız gerekir..
Yeğenim 13 yaşında erkek, futbol, basketbol, yüzme ile ilgileniyor, çokta seviyor.. PlayStation ve telefonu yoktu ama aldılar mecburen, tek sözü yetti telefonu aldırmak için, kimse de gıkını çıkaramadı..

'' Biz dışarıda oynuyoruz, herkes eve dağılınca WhatsApp'tan konuşuyorlar, fortnite oynuyorlar, ben yalnız kalıyorum '' Bu söz bütün tartışmayı bitirdi.. Ve o telefon, arkasından da PlayStation alındı..

Eğer tüm çocukların aile büyükleri telefon vs. almayalım diye ortak bir karar alsaydı, yeğenim bu durumu hiç yaşamayacaktı..

Çocuklardan önce aile bireylerinin eğitilmesi şart hocam.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt