- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Mi 8 Se
- Konular
- 58
Android 9 ile birlikte pubg çentik ekrana dahil olmuyor bu sorunu nasıl düzeltebiliriz tam ekran oynamak istiyorum ?
Aşağıdaki konuya göz attınız mı hocam?Android 9 ile birlikte pubg çentik ekrana dahil olmuyor bu sorunu nasıl düzeltebiliriz tam ekran oynamak istiyorum ?
O sadece oyundaki tuşların yerini değiştiriyor tam ekran olması gerekiyor ilk önce o ayarım işe yaramasi içinoyunda grafik ayarlarında çentikli ekranlar için seçenek var. deneyebilir misiniz?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aman hocam şimdi bazıları çıkar der ki " bile bile neden bu markayı aldın falan,xiaomi yi bilinçsiz kullanıcıların elinde " derse şaşırma xiaomiyle hisse ortaklığı olan arkadaşlar varbenim anlamadığım sorun şu rom sürmeden önce hiç bakmamış mı yani çentik olayını gibi basit bir şeyi bile gözden kaçırmış mı xiaomi? ki böylesine basit bir sorunu bırakın sen global kararlı sürüm yayınlıyorsun en ufak bi ayarda dahi sorun olmaması gerek. bravo xiaomi afferim sana. böyle devam ederse müşteri kaybeder
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam cihazı almadan önce bilinebilecek şey olsa arkadaşlar haklı olurdu. fakat bu söylediklerim için geçerli değilaman hocam şimdi bazıları çıkar der ki " bile bile neden bu markayı aldın falan,xiaomi yi bilinçsiz kullanıcıların elinde " derse şaşırma xiaomiyle hisse ortaklığı olan arkadaşlar var))