Yardım Prime Video sıkıntısı

yunus1057

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
note5
Konular
6
Arkadaşlar merhaba. Şu an rom olarak global miumi 12 kullanıyorum en son sürümünü. Netflixte hiçbir sıkımtı yok ama amazon prime video uygulamasında hd seyredemiyorum indiremiyorum da. 40 dakikalık yeni çıkan bi diziyi 300 mb falan indiriyo en yüksek indirme kalitesinde. Bu sorun genel bir sıkıntı mı ? Deneyen oldu mu ? Bunu xiaomiye nasıl iletebiliriz prime için de bir lisans update i yapsınlar.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Söyle bir açılmış eu forumunda adam cihazin ismini degistirerek çözüme kavuşmuş sizin modelinizde ayniysa deneyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 9t pro'da yaşanmış sorun kullanıcı redmi k20 pro olarak gostererek sorununu düzeltmiş.

Oyla:

yunus1057

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
note5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söyle bir açılmış eu forumunda adam cihazin ismini degistirerek çözüme kavuşmuş sizin modelinizde ayniysa deneyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 9t pro'da yaşanmış sorun kullanıcı redmi k20 pro olarak gostererek sorununu düzeltmiş.
Çok teşekkür ederim hocam öneriniz için. İşime yarar mı bilmiyorum bl kapalı ve muhtemelen redmi note 8 proya flashlarsam brick olur ama bu yönde araştırmaya devam edicem üstad sağolasın.

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Çok teşekkür ederim hocam öneriniz için. İşime yarar mı bilmiyorum bl kapalı ve muhtemelen redmi note 8 proya flashlarsam brick olur ama bu yönde araştırmaya devam edicem üstad sağolasın.
Note 8 pro islemcisi bakımından sıkıntılı galiba yani custom rom falan da onerilmiyor hemen brick oluyormuş. Bence telefonda 480p iyidir yine hocam tvye falan yansitmiyorsaniz belki ileride guncellemeyle düzelir bir şey diyemiyorum.

Oyla:

yunus1057

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
note5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 8 pro islemcisi bakımından sıkıntılı galiba yani custom rom falan da onerilmiyor hemen brick oluyormuş. Bence telefonda 480p iyidir yine hocam tvye falan yansitmiyorsaniz belki ileride guncellemeyle düzelir bir şey diyemiyorum.
evet hocam çok sıkıntılı mediatek bişey yapmaya korkuyorum ama görüntü 480 den daha kötü veriyo garip bir şekilde çamur gibi bir. Youtubeun 480 p si çok çok daha iyi amatör çekim videolarda bile. Belki gelir netflixe bile kaç vakit sonra gelmişti yapcak tek şey abonrliği iptal etmek gibi duruyor. Teşekkür ederim hocam vakit ayırdınız bilgilendirdiniz.

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
evet hocam çok sıkıntılı mediatek bişey yapmaya korkuyorum ama görüntü 480 den daha kötü veriyo garip bir şekilde çamur gibi bir. Youtubeun 480 p si çok çok daha iyi amatör çekim videolarda bile. Belki gelir netflixe bile kaç vakit sonra gelmişti yapcak tek şey abonrliği iptal etmek gibi duruyor. Teşekkür ederim hocam vakit ayırdınız bilgilendirdiniz.
Rica ederim. İlk ay ücretsiz diye biliyorum galiba şimdi iptal ederseniz ücret ödemezsiniz yeni uyeyseniz tabi. Ne zaman gelir o zaman geri dönersiniz tercihinize göre.

Oyla:
Üst Alt