- Adım
- ikon
- Cihazım
- xpr
- Konular
- 205
Saçma sapan sitelerin istatistikleri ile bizlere karşı bu tutumunuz açıkçası hiç hoşuma gitmedi. Bu sistemi getirdik çünkü isteyen arkadaşlar oldu. Google reklamları bize bu kadar para kazandırsa hayat bayram olurdu. Eğer ciddi olarak bu işler ile ilgilenen bir kişi değil ve bilgisiz iseniz lütfen gereksiz yorumlar ile kalabalık yapmayınız. İlk defa forumda beni bu kadar kızdıracak bir yorumu sayenizde gördük.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrıca burda karşılıksız bir çok arkadaşımız sizler gibi kişiler dahil bir çok ziyaretçiye gönüllü yardımcı oluyor. Keşke bu rakamları kazanıp hatta daha fazlasını kazanıp herkese dağıtabilsem. Ayrıca kazanılan yada kazanılacak paranın size bir zararı mı var. Sizin cebinizden çıkıp bize mi geliyor. Ayrıca kazanılan paranın size bir zararı mı var. Siz kimsiniz ki bu konuda eleştiri sahibi oldunuz acaba
Birde senin yada başkasının aldığı premium üyeliğin sana zararı var mı? Yada bu üyelik sistemi senin haklarını mı kısıtladı sitede ?
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sitenin kuruluşunda bizzat bende vardım ama ben tercihimi farklı bir yönde kullandım ve HiddeNKinG ve cantara nın ne zorluklarla bu siteyi kurup insanlara yardımcı olabilmek adına nasıl bir uğraş ve karşılıksız menfaat beklemeden yaşadıkları zorluklara rağmen ne harcamalar yaptıklarının bizzat canlı şahidiyim ve onların bu yaptıkları premium üyelikle falan ödenmez bu tür sitelerden gelen kazancın giderlerini karşılamaya zor yetdiğini bilen birisiyim ve bu tür sitelerin birçoğu yetersiz kazanç nedeni ile kapandı bunu göz ardı etmemek lazım.
Okuduğum hesap soran yazı nedeniyle YILLIK PREMİUM alıyor ve her yıl yenilenmesini istiyorum ve İnsanlık adına yapılan bu çabayı ayakta alkışlıyorum saygılarımla...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Premium üyeliğimin aktif edilmesini dört gözle bekliyorum. (ihtiyarlık işte çerçevelerim buğulanmadan görürsem sevineceğim )
Ekli dosyalar
Son düzenleme: