- Adım
- ilker
- Cihazım
- K20 Pro
- Konular
- 2
Merhaba
Bazı kaynaklarda Mi 11 Ultra cihazının çoğu uygulamada ve oyunda 120fps vermemesinin sebebini power keeper olduğunu yazmışlar ve kaldırma yöntemi belirtmişler fakat hiçbir şey anlayamadım. Tek anladığım adb üzerinden yapılıyormuş ve Çin sürümü için bahsedilmiş. Benim sürümüm 13.0.13 EU . Bu konu ile ilgili ne yapılabilir komple kaldırmak mümkün mü eğer mümkün ise adb üzerinden nasıl yapılmaktadır ? Bulduğun alıntı şu şekildedir. Teşekkür ederim.
Bazı kaynaklarda Mi 11 Ultra cihazının çoğu uygulamada ve oyunda 120fps vermemesinin sebebini power keeper olduğunu yazmışlar ve kaldırma yöntemi belirtmişler fakat hiçbir şey anlayamadım. Tek anladığım adb üzerinden yapılıyormuş ve Çin sürümü için bahsedilmiş. Benim sürümüm 13.0.13 EU . Bu konu ile ilgili ne yapılabilir komple kaldırmak mümkün mü eğer mümkün ise adb üzerinden nasıl yapılmaktadır ? Bulduğun alıntı şu şekildedir. Teşekkür ederim.
To fix the notification on china beta
Run thiscommand from ADB.
adb shell pm disable --user 0 com.miui.powerkeeper
After that on autostart the apps you want to allow
This commandwill disable Miui Powerkeeper application from your device which blocks the notification.
To return this just run thisfrom ADB:
adb shell pm enable com.miui.powerkeeper
To complete uninstall power keeper use this cmnd. After uninstall you cannot restore it.
adb shell pm uninstall --user 0 com.miui.powerkeeper