Yardım powered by android ekranında kalıyor.

mihailsalmann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mihail
Cihazım
mi 9t pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global 11
Telefon Modeli
mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
dostlar merhabalar. root atmak amacıyla twrp yükledim, ardından power tuşuyla telefonu kapatıp açtığımda ''powered by android'' ekranında kalıyor.. pek anlamam, sadece root atmak istedim, anladığım kadarıyla brick gibi bişey olmuş. nasıl çözebilirim yardımcı olun lütfen..

mihailsalmann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mihail
Cihazım
mi 9t pro
Konular
2
Bence twrpyi hazır kurmuşken global romdan çıkıp custom roma geçin. Ayrıca rooot gittiği zaman twrp de gidiyor global romda
ihtiyacım olan şey bu hocam, mi 9 t pro için hangi rom iyidir? ve nereden bulup nasıl flashlayacağım link vs atabilir misiniz?

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Ha tamam anladım. Bilgisayardan İnternetten rom dosyasını ve magisk indirin forumda mevcut. Bilgisayarda dursun o. Twrpde wipe kısmından dalvik, cache,system,datayı işaretleyip sürgüyü kaydırın. Sonra peşine format data yapın. Format data yaptıktan sonra reboot recovery yapın ve rom dosyasını pcden telefonun hafızasına atın. Sonrasında romu flaşlayın peşine magisk flaşlayın(tüm verileriniz gidecektir)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ihtiyacım olan şey bu hocam, mi 9 t pro için hangi rom iyidir? ve nereden bulup nasıl flashlayacağım link vs atabilir misiniz?
Mi6 kullandığım için hangi romun daha iyi olacağını bilmiyorum mi9t pro için. Siz miui11 mi istiyorsunuz yoksa miui10 mu ?

Oyla:

mihailsalmann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mihail
Cihazım
mi 9t pro
Konular
2
Ha tamam anladım. Bilgisayardan İnternetten rom dosyasını ve magisk indirin forumda mevcut. Bilgisayarda dursun o. Twrpde wipe kısmından dalvik, cache,system,datayı işaretleyip sürgüyü kaydırın. Sonra peşine format data yapın. Format data yaptıktan sonra reboot recovery yapın ve rom dosyasını pcden telefonun hafızasına atın. Sonrasında romu flaşlayın peşine magisk flaşlayın(tüm verileriniz gidecektir)

Mi6 kullandığım için hangi romun daha iyi olacağını bilmiyorum mi9t pro için. Siz miui11 mi istiyorsunuz yoksa miui10 mu ?
miui 10

rom dosyasını pcden ne ile atayım telefona? :) telefon kapalıyken veya fastboottayken görmüyor pc.

Oyla:

Eren KS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
miui 10

rom dosyasını pcden ne ile atayım telefona? :) telefon kapalıyken veya fastboottayken görmüyor pc.
Tekrar twrp moda gelmiyorsa fastboot modunda twrp kur

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
miui 10

Kendim bu sürümü kullanıyorum ekran sürem 9 saat. Sizin kullanımınıza bağlı değişebilir.

Eğer twrpye erişiminiz varsa 4 wipe yapın ardından format data yapıp twrpyi yeniden başlatın sonra bilgisayardan romu telefona aktarıp kurun

Oyla:

mihailsalmann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mihail
Cihazım
mi 9t pro
Konular
2
rom iniyor şu an. forumdaki nasıl rom atılır konularını takip ederek deneyecğim.

rom iniyor şu an. forumdaki nasıl rom atılır konularını takip ederek deneyecğim.
twrp ana ekrana gelip yükleyeceğimiz rom ve isteğe bağlı magisk (root) dosyalarını telefon hafızasına atıyoruz.
bu kısımda telefonun hafızasına romu nasıl atacağım ? telefonu pcnin görmesi için öncelikle powered by android ekranını geçip telefonun açılması gerekmiyor mu?

tamam, bilgisayar görüyormuş :)))

Son düzenleme:
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR