Sohbet Powerbank tavsiyesi?

• Konbuyu başlatan Asln
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 865

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Merhabalar marketimizde stoğu kalmadığı için alttaki linkten Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) Hızlı Şarj özellikli powerbanki tercih etmenizi öneririm. Hepsiburadadan temin edebilirsiniz.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar marketimizde stoğu kalmadığı için alttaki linkten Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) Hızlı Şarj özellikli powerbanki tercih etmenizi öneririm. Hepsiburadadan temin edebilirsiniz.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu aynisi degil ama. Venimki. En ince olan ve daha ufak. Istedigim model ne zaman gelir acaba. Beklesem

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Bu aynisi degil ama. Venimki. En ince olan ve daha ufak. Istedigim model ne zaman gelir acaba. Beklesem
Hocam incelik olarak birbirlerine çok yakınlar sadece sizin istediğiniz model kenarlarından daha kıvrımlı görünüyor. Açıkcası hmthvrn hocam linkini attığı ürünü kaçırmayın derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Boyut olarak çok bir fark yok aralarında dediğim gibi ama V3 çok daha iyi bir tercih olacaktır, yinede karar sizin :D

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Xiaomi ZMI QB810 10000mAh Mobile Power Bank
Bunu almak istedim stokta yok. Miui orjinal satışı baska yerde varmi netten baktim yoktu. Yurt icinde baska yerler varmi buyuk sehirlerde bildiginiz?
PowerBank tercihinizde önceliğiniz ürünün Güvenilir bir marka ve Quick Charge 3.0 (Hızlı Şarj) desteğine sahip olması olmalıdır.

1)
20.000 Mah lik dev bir bataryaya sahip. Yani çoğu cihazı ortalama 6 - 6.5 kez şarj etme kapasitesine sahip bu ürün desteklediği Quick Charge 3.0 desteği ile eğer telefonunuz da Quick Charge 3.0 destekliyor ise diğer Powerbank lere oranla çok ama çok hızlı bir şarj dolumu sağlayacaktır.

2)
Eğer
Bu ürün ise 10.000 Mah lik kapasitesi , Quick Charge 3.0 desteği olmasada diğer Powerbank lere göre hızlı bir şarj doldurma imkanı , ince ve hafif tasarımı ile tüm ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayacak kapasiteye fazlasıyla sahiptir.

Son düzenleme:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bayan olduğumdan özelliklerden cok görüntü ilgimi cekti. Oteki cok erkeksi bir kibarligi yok. Ama ozellikleride kacirilmaz gibi görünüyor. Dusunmem lazim bunu. Tesekkur ederim

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bayan olduğumdan özelliklerden cok görüntü ilgimi cekti. Oteki cok erkeksi bir kibarligi yok. Ama ozellikleride kacirilmaz gibi görünüyor. Dusunmem lazim bunu. Tesekkur ederim

Belki o görünümü değiştirmek için birşeyler yapılabilir.Yaza doğru yaklaştığımız şu aylarda güzel renk tercihleri ile powerbank'inize ruh halinize uygun renk kombinleri ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Üst Alt