- Adım
- Volkan
- Cihazım
- G5
- Konular
- 7
Arkadaşlar iyi günler. LG G5 telefonum için kaliteli bir Powerbank ararken Xiaomi'nin 2 modeli arasında çok kararsız kaldım ve tercih etmem konusunda iki üründen herhangi birini kullanmış arkadaşlardan yorum almak adına konu açtım. Tercih etmemde yardımcı olursanız sevinirim:
İki üründe de 2 fark var:
Her ne kadar çok fazla kullanacak olmasam da ZMI Ultra Slim modelinde fazladan Micro-B girişi var ve Mi Pro'ya göre boyutları biraz daha küçük. Onun dışında tüm özellikleri aynı gibi duruyor.
ZMI için topu topu 5 yorum bulunurken Mi Pro için 50'ye yakın yorum buldum ve hepsi de olumlu. Yani sanırım ZMI'yı kullanan pek fazla kişi olmamış.
Kısacası hangi sürüm daha sonra çıktı, daha performanslı; Mi Pro mu yoksa ZMI Ultra Slim mi?
İki üründe de 2 fark var:
Her ne kadar çok fazla kullanacak olmasam da ZMI Ultra Slim modelinde fazladan Micro-B girişi var ve Mi Pro'ya göre boyutları biraz daha küçük. Onun dışında tüm özellikleri aynı gibi duruyor.
ZMI için topu topu 5 yorum bulunurken Mi Pro için 50'ye yakın yorum buldum ve hepsi de olumlu. Yani sanırım ZMI'yı kullanan pek fazla kişi olmamış.
Kısacası hangi sürüm daha sonra çıktı, daha performanslı; Mi Pro mu yoksa ZMI Ultra Slim mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.