Yardım Powerbank Önerisi Hangisi Daha İyi

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 10.2.3.0
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar arkadaşlar daha önceden böyle konu açmıştım. powerbank ilgili (Aliexpress baseus marka aldım. sorun yaşadığım için kullamıyorum.
sizden istediğim link koyucam alta bunların arasında hangisi iyi vede ne gibi özellik var bana bir yardımcı olursanız. sevinirim başka marka girmezse iyi olur teşekkürler @miutürkiye

Romoss 10000 mAh SENSEX

Xiaomi 10000 mAh 3 Çift USB Çıkışı 18 W QC3.0

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
Burada tavsiyem kesinlikle Xiaomi 'den yana olur.
Hocam Şuan Marketimizde stokta bulunmadığından dolayı size farklı bir platformdan öneri sağlayacağım.

Quick Charge 3.0 Desteği ile çok daha kısa sürede Tam Şarj Dolumu sağlayan i tavsiye ederim.

Alternatif olarak ise aşağıdaki ürünüde düşünebilirsiniz.
bende Romoss (( )) bu model var tarık kardeş poco f1 bunla şarj ediyorum. ama kendi sitesinde anasayfa gelirsen orada sayfalar geçişlerde orjinal doğrulama diyor tarık kardeş bunu ben gold computerden aldım.
mağaza iflas etti zaten herneyse burada kafama takılan orjinalmi değilmi ondan tedirginim tarık anladınmı bilmiyorum. şimdi ne demek istediğimi yada bunla devam edeyimmi sana link attım ya oo kardeş

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
bende Romoss (( )) bu model var tarık kardeş poco f1 bunla şarj ediyorum. ama kendi sitesinde anasayfa gelirsen orada sayfalar geçişlerde orjinal doğrulama diyor tarık kardeş bunu ben gold computerden aldım.
mağaza iflas etti zaten herneyse burada kafama takılan orjinalmi değilmi ondan tedirginim tarık anladınmı bilmiyorum. şimdi ne demek istediğimi yada bunla devam edeyimmi sana link attım ya oo kardeş
Öncelikle üslubunuza Forum Kurallarımız açısından dikkat etmenizi rica ediyorum.

Bahsettiğiniz marka ile ilgili bir bilgim yok.
Mevcut Powerbank iniz işinizi görüyor ve de sıkıntı çıkarmıyor ise yeni bir cihaz almanıza gerek yok
Lakin Pocophone F1 Hızlı Şarj orjinli bir cihaz olduğundan, Hızlı Şarj destekli bir PowerBank ile cihazınızı şarj etmeniz , Batarya sağlığı açısından daha iyi olacaktır.

Size şahsi deneyim ve araştırmalarıma dayanarak önerimi sundum.
Yapılacak tercih size aittir :)

Oyla:

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
tariktastan bilgiler tekrar sağol ama (Forum Kurallarımız) eklemişsin burada sana yazdığım kötü karakter yok ondan belliki forum kuralları öyle düşünüyor neyse ben gine sizdende özür diliyorum. forum ekibinede özür dilerim. tekrar kusura bakmayın belki ben yanlış anladım. tarik kardeş herşey için sağol kusura bakma senide yordum.

Oyla:

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12