Powerbank alacağım Sorum Var

• Konbuyu başlatan Mustayfa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 852
M

Mustayfa

Guest
Merhaba herkese iyi günler dilerim. Sitenizin Alışveriş bölümünden miui 10000mah powerbank alacağım, hepsiburadada 70+5tl kargoya denk geliyor sitenizde bu fiyat 59tl ucuz olması güzel ama site güvenilirmi ve kargo ücreti var ise ne kadar Tekirdağ da oturuyorum.

Tesekkur eder iyi forumlar dilerim.

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
XİAOMİ ZMI 10000MAH tavsiye ederim.Hem ince hemde tasarım olarak güzel.

Sitemizde son derece güvenilirdir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba herkese iyi günler dilerim. Sitenizin Alışveriş bölümünden miui 10000mah powerbank alacağım, hepsiburadada 70+5tl kargoya denk geliyor sitenizde bu fiyat 59tl ucuz olması güzel ama site güvenilirmi ve kargo ücreti var ise ne kadar Tekirdağ da oturuyorum.

Tesekkur eder iyi forumlar dilerim.

Sitemizin alışveriş platformu 128 bit SSL ile korunmaktadır. Bugüne kadar yüzlerce kullanıcımız sitemizden alışveriş yaptı ve güvenilirlik ile ilgili hiç bir sorun yaşanmadı :) Kargo ise tüm Türkiye'ye ücretsiz. Eğer alışverişinizi gün içerisinde yaparsanız aynı gün kargoya verilecektir. Bulunduğunuz bölgede Yurtiçi kargo var ise yarın elinizde olur.

M

Mustayfa

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sitemizin alışveriş platformu 128 bit SSL ile korunmaktadır. Bugüne kadar yüzlerce kullanıcımız sitemizden alışveriş yaptı ve güvenilirlik ile ilgili hiç bir sorun yaşanmadı :) Kargo ise tüm Türkiye'ye ücretsiz. Eğer alışverişinizi gün içerisinde yaparsanız aynı gün kargoya verilecektir. Bulunduğunuz bölgede Yurtiçi kargo var ise yarın elinizde olur.

Çok teşekkürler cevap için kargo ücretsiz olması çok iyi oldu, hepsiburadadan alacaktim iyi ki bu siteye bakmisim 15 TL kâra gececegim öğrenci olduğum için 3-5 önemli :)

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
124
ZMİ tavsiye ederim cebinizde taşırken varmı yokmu farkına bile varmıyorsunuz..

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
124
Çok teşekkürler cevap için kargo ücretsiz olması çok iyi oldu, hepsiburadadan alacaktim iyi ki bu siteye bakmisim 15 TL kâra gececegim öğrenci olduğum için 3-5 önemli :)

Sitemizdeki fiyatlar her daim diğer sitelere göre daha ucuzdur..

Üst Alt