Power tuşu haricinde uyandırma seçeneği varmı?

kkartal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Konular
3
Arkadaşlar telefonu(mi note) yeni aldım ve yavaş yavaş öğreniyorum..(konu yanlış yerde ise veya daha önce cevaplanan bi soru ise kusura bakmayın) Telefon kilit ekranındayken(siyah ekran) telefonu uyandırmak için herhangibir tuş kombinasyonu(ekrana çift tıklama,kaydırma,alttaki tuşlarla herhangibir kombinasyon,vb gibi) veya uygulama varmı?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Testimo' Alıntı:
Ben Ses tuşlarının mantığını hala çözebilmiş değilim ses tusuna basacagıma power butonuna basarım düz mantık :)))

Bozulursa Alternatif Amaçlı Yapılmıştır Diye Düşünüyorum. :cool:

Oyla:

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
@sw33tking koca şaomi firmasında özgüven eksikliğimi var yani :))))

Yok sakası bir yana ama gerçekten anlamsız geliyor bana birde şöyle bir durum var eğer çift tıklama olayını yapmaları için tabi benim görüsüm bu (kernel editleyip dandik bir özellik olacağına) lg g2 deki gibi yön sensörlerini kullanarak çalıştırmaları gerekir yani telefon düz bir şekildeyken sadece açılması gerekir diye düşünüyorum ....

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Testimo' Alıntı:
@sw33tking koca şaomi firmasında özgüven eksikliğimi var yani :))))

Yok sakası bir yana ama gerçekten anlamsız geliyor bana birde şöyle bir durum var eğer çift tıklama olayını yapmaları için tabi benim görüsüm bu (kernel editleyip dandik bir özellik olacağına) lg g2 deki gibi yön sensörlerini kullanarak çalıştırmaları gerekir yani telefon düz bir şekildeyken sadece açılması gerekir diye düşünüyorum ....

Cantara hocanın dediği gibi parmak izi veya çift dokunma özelliği eklenip fiyatı katlayacaksa gereksiz bence, piyasada çift dokunmayla uyandırma var. Ama stabil çalışmıyor. Çalıştırılmasıda uzun sürer gibi, çalışsa da her cihazla uyumlu olacak mı? Olsada şarj konusunda sıkıntı yapar mı? Haliyle de RAM kullanımı da önemli....

Oyla:

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Ynt: Power tuşu haricinde uyandırma seçeneği varmı?

smart wake ozelligi olan kilif kullanabilirsiniz. 1 aydir kullaniyorum, oldukca mutluyum.

MI 4W cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oyla:
Üst Alt