Çıkıntı yapmayan şeklinide üretmişler, ama o zamanda onu çıkartıp normal şarj aleti takmak için kablo payı bırakmak gerekiyor, içerden şarj bağlantısına lehimleyemedikten sonra bir anlamı yok haklısın. Şarj hızıda çok yavaş diye duymuştum.Kablosuz panelin ve şarj cihazının özelliğine yani vereceği akıma bağlı. Ancak bunu içerden bağlayamazsınız. Onlarda telefonun USB girişine bağlanan bir çıkıntı oluyor. Ama bu çıkıntı yüzünden kısa sürede kopacaktır. Çünkü telefonu cebe koyarken yada elinizdeyken herhangi bir yere takılmaya çok müsait. Ayrıca telefonun USB girişinin kolayca hasar alması da mümkün. Bu yüzden bu tip şeylere pek sıcak bakmıyorum.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Usb ölçüm cihazları var. Onlarla ölçüyorum.1500 verdiğini nasıl öğrendin usta. Bende ölçüm yapmak isterim
Hocam maalesef kablosuz şarj cihazım yok. Bir ara Nillkin'in bir cihazına heveslenmiştim ama fiyatı düşmedi.Bu özellik Nexus 4 tercih etmemde önemli bir etkendi ama bir defa bile kullanmadım Çetin hocam eğer elinizde şarj eden QI aparattan varsa bir sonraki buluşmamıza ben Nexus 4'ü getireyim de en azından bir defa denemiş olayım