Yardım Power bank aldim yardım

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54

Şundan aldım.

İlk sarj süresi önemli mi?

Ne tavsiye edersiniz.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Kablosuz panelin ve şarj cihazının özelliğine yani vereceği akıma bağlı. Ancak bunu içerden bağlayamazsınız. Onlarda telefonun USB girişine bağlanan bir çıkıntı oluyor. Ama bu çıkıntı yüzünden kısa sürede kopacaktır. Çünkü telefonu cebe koyarken yada elinizdeyken herhangi bir yere takılmaya çok müsait. Ayrıca telefonun USB girişinin kolayca hasar alması da mümkün. Bu yüzden bu tip şeylere pek sıcak bakmıyorum.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Çıkıntı yapmayan şeklinide üretmişler, ama o zamanda onu çıkartıp normal şarj aleti takmak için kablo payı bırakmak gerekiyor, içerden şarj bağlantısına lehimleyemedikten sonra bir anlamı yok haklısın. Şarj hızıda çok yavaş diye duymuştum.
Bu arada buna benzer yöntemle telefonun içine nfc özelliği(çipi) eklenebiliyormu, bilginiz varmı hocam, aslında şu telefonları bilgisayar toplar gibi toplayabilsek ne güzel olurdu. Bir ara vardı öyle haberler sonra yok oldu...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu özellik Nexus 4 tercih etmemde önemli bir etkendi ama bir defa bile kullanmadım :D Çetin hocam eğer elinizde şarj eden QI aparattan varsa bir sonraki buluşmamıza ben Nexus 4'ü getireyim de en azından bir defa denemiş olayım :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
1500 verdiğini nasıl öğrendin usta. Bende ölçüm yapmak isterim
Usb ölçüm cihazları var. Onlarla ölçüyorum.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu özellik Nexus 4 tercih etmemde önemli bir etkendi ama bir defa bile kullanmadım :D Çetin hocam eğer elinizde şarj eden QI aparattan varsa bir sonraki buluşmamıza ben Nexus 4'ü getireyim de en azından bir defa denemiş olayım :)
Hocam maalesef kablosuz şarj cihazım yok. Bir ara Nillkin'in bir cihazına heveslenmiştim ama fiyatı düşmedi. :D

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt