5000'lik almasaydınız. Bunlar çabuk tükeniyor.Orjinal %90 yarın gelecek. N11 den aldım. 43.95 ten. 110 yorum var cihazda. Hepside orjinal demiş. Semersten sonra en çok satan kişi oydu.
Şimdi tam olarak süre vermem zor. Birden ölme diye birşey yok. Şu anda da kullanılabiliyor ama yanımda taşımıyorum. Artık 1500mAh zor veriyor.Tahmini ne kadar gider acaba ? chatin_62
Ben doldurup kenara koyuyorum, gerekmedikçe kullanmıyorum, durduğu yerde ömrü eksilmez herhalde?Şimdi tam olarak süre vermem zor. Birden ölme diye birşey yok. Şu anda da kullanılabiliyor ama yanımda taşımıyorum. Artık 1500mAh zor veriyor.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Kablosuz panelin ve şarj cihazının özelliğine yani vereceği akıma bağlı. Ancak bunu içerden bağlayamazsınız. Onlarda telefonun USB girişine bağlanan bir çıkıntı oluyor. Ama bu çıkıntı yüzünden kısa sürede kopacaktır. Çünkü telefonu cebe koyarken yada elinizdeyken herhangi bir yere takılmaya çok müsait. Ayrıca telefonun USB girişinin kolayca hasar alması da mümkün. Bu yüzden bu tip şeylere pek sıcak bakmıyorum.Ben doldurup kenara koyuyorum, gerekmedikçe kullanmıyorum, durduğu yerde ömrü eksilmez herhalde?
Kablosuz elektrik iletimi tam olarak gerçekleşinceye kadar kullanmaya niyetliyim
Koblosuz elektrik demişken; şu kablosuz şarj panellerinden alsak, mi4 ün içine koysak, ucunuda şarj bağlantısına içerden bağlasak? Denemeye değermi, çokmu yavaş şarj ediyor.
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1500 verdiğini nasıl öğrendin usta. Bende ölçüm yapmak isterimŞimdi tam olarak süre vermem zor. Birden ölme diye birşey yok. Şu anda da kullanılabiliyor ama yanımda taşımıyorum. Artık 1500mAh zor veriyor.
Sent from my MI 5 using Tapatalk