- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 9
Android 10 aosp olarak bile düzgün değil r5+ için miui port romu ile düzgün olms ihtimali yok gibi bir şey.
Hocam bej o kerneli buradaki port rom için artım Zaten bunun kernel i stock kernel bundan hayır gelmez brnim önerim buna spectrum modlu genom kurun.Kendi içindeki kerneli iyi. Değiştirmeyi düşünmedim hiç. Rootta da bir sorun yok
Bir zamanlar şöyle süreler alıyordum. Kullanım şeklim biraz değişti, bu kadar iyi olmaz da 5 saat ekran da çok az.Sıkıntı da orada aosp olarak bile düzgün değil Android 10 R5+ için
Hocam bej o kerneli buradaki port rom için artım Zaten bunun kernel i stock kernel bundan hayır gelmez brnim önerim buna spectrum modlu genom kurun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakın bi ne kadar ekran süresi verecek ben de ona göre bakarım ben şuan eu miui 10 stabil deyim zaten.
Madem miui 10 dasınız revos un miui 10.5 i var (9.9.21) şuan ben de bundayım.Tavsiye ederim.Sıkıntı da orada aosp olarak bile düzgün değil Android 10 R5+ için
Hocam bej o kerneli buradaki port rom için artım Zaten bunun kernel i stock kernel bundan hayır gelmez brnim önerim buna spectrum modlu genom kurun.
Bakın bi ne kadar ekran süresi verecek ben de ona göre bakarım ben şuan eu miui 10 stabil deyim zaten.
Revos un tam olarak özellikleri ne ? Bir de pil süresi. Masik in attığı konudam okuyabilirim.Madem miui 10 dasınız revos un miui 10.5 i var (9.9.21) şuan ben de bundayım.Tavsiye ederim.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diğer romların hem stabilini hem de betasını kullanmış birisi olarak en akıcı rom olduğunu söyleyebilirim.Pil içinde en iyi sonuçları aldım.Mesela sadece video ve internet kullandığımda%30 larda 7 saatten aşağı ekran süresi almadım.Rom da ayrıca youtube vanced gömülü geliyor ve de merkezi saat.Revos un tam olarak özellikleri ne ? Bir de pil süresi. Masik in attığı konudam okuyabilirim.
Hocam masik e bi bakacağım tekrardan onun özelliklerş çok hoşuma gidiyor mağlum sonra beğenmezsem dönerim.Diğer romların hem stabilini hem de betasını kullanmış birisi olarak en akıcı rom olduğunu söyleyebilirim.Pil içinde en iyi sonuçları aldım.Mesela sadece video ve internet kullandığımda%30 larda 7 saatten aşağı ekran süresi almadım.Rom da ayrıca youtube vanced gömülü geliyor ve de merkezi saat.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spectrum Genom bu romda ise yaramaz. Telefon açılmıyor bizzat denedim. Attığınız Genom kernel ise 3.5 sat ekran süresi veriyor. Denemekten zarar gelmez demişsiniz ama ben hepsini zaten tek tek denedim ve bilgilerimi aktardım. Romun kendi kerneli ve modemiyle şarj süresi en iyi duruma geliyor. Ben burada denemediğim şeyin yorumunu yazmam.Sıkıntı da orada aosp olarak bile düzgün değil Android 10 R5+ için